Mama June visar upp drastisk viktminskning till fullo efter att ha tappat nästan 300 kg för att nå en storlek 8

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: WeTV / WENN)



Mama June har äntligen debuterat sin slankade siffra i sin helhet efter att ha tappat en enorm 300lbs.



Honey Boo Boo -stjärnan genomgick ett antal operationer samt höll sig till en strikt diet- och fitnessregim för att uppnå sina önskade resultat.



Hennes resa har dokumenterats i dokuserierna From Hot To Not, men det var inte förrän på fredagskvällens sista avsnitt att tittarna fick se den fullständiga förvandlingen när hon gick från 33: e till en storleksordning i Storbritannien 8.

När hon talade om varför hon valde att gå ner i vikt sa hon: ”Mitt mål när jag började denna viktminskningsresa var att göra Sugar Bear avundsjuk. Men det handlar inte längre om hämnd. Att göra alla operationer tog verkligen på mig - inte bara fysiskt, utan känslomässigt.

(Bild: WeTV)



Juni

Juni 'Mama' Shannon (Bild: Getty)

(Bild: VI)



morrisons påsk öppettider 2019

I avsnittet kunde Mama Junis dotter Honey Boo Boo inte dölja sin chock när hon såg sin mammas nya utseende och erkände att hon var stolt över henne trots att hon var tveksam till en början.

På andra ställen i avsnittet förberedde sig Mama June för sina sista operationer, inklusive att ta bort hennes överflödiga hud.

37-åringen kan ses med ett tjockt bandage lindat hela vägen runt hennes huvud och rör som omger henne när hon vaknar från den smärtsamma fem timmar långa operationen.

'Detta är ett extremt fall av överflödig hud så vi kommer att behöva lägga lite extra tid på att fettsuga hennes armar, men vi riskerar att få verkliga komplikationer', säger kirurgen i klippet.

(Bild: Entertainment Tonight)

(Bild: Entertainment Tonight)

kyrkoherde i byn dibley

(Bild: Entertainment Tonight)

Men trots den smärtsamma operationen lyckas mamma June fortfarande göra ett skämt och frågar sjuksköterskan: 'Vem tog på mig timmerbyxorna?'

'Du ser het ut, mamma', berättar hon. ”Läkaren sa att allt gick jättebra och på morgonen tappar du alla dessa små lökar. Du ser ut som en julgran.

'Han har tappat mer avlopp på mig den här gången, och det dödar mig', svarar TLC -stjärnan.

'Bara så att du vet, jag talade med alla i Georgien och din familj vet att du har det bra', tillägger sjuksköterskan.

Mamma juni i maj 2015 (Bild: Splash News)

'Jag är glad att tjejerna vet att jag är okej, för jag var orolig för att de var oroliga eftersom operationen tog så lång tid. Jag hoppas bara att smärtan inte varar så länge som förra gången. '

I ett tidigare klipp sa Mama June att hon inte kunde vänta med att bli av med kalkonhalsen, men erkände att hon skulle sakna det.

(Bild: Levereras av WENN.com)

meghan markle brev till pappa

(Bild: Levereras av WENN.com)

'Jag är redo att avsluta operationen för att ta bort min kalkonhals, men jag kommer nog att sakna min kalkonhals. Det är mer känt än jag. '

Tillsammans med avlägsnandet av hennes kalkonhals, fick mamma Juni också bort hud på armarna och genomgick en bukplastik och bröstlyft.

Se Även: