Love Islands Olivia Buckland om varför hon och Alex Bowen är en sällsynt framgångssaga

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När den senaste skörden av singletons kämpar med det i Love Island -villan, har tidigare tävlande Olivia Buckland erbjudit några råd.



Olivia, 25, fick berömmelse i serie två av dejtingshowen 2016.



Det var under hennes tid på Mallorca som Olivia träffades och blev kär i Brummie -ställningen Alex Bowen, som föreslog månader efter finalen.



Paret ignorerade all skepsis och fortsatte att ha ett sagobröllop i Essex i september förra året - vilket gjorde dem till det första Love Island -paret som sa att jag gör. & Apos;

Love Island 2016-07-07

Olivia och Alex hittade varaktig kärlek på dejtingserien (Bild: ITV)

Paret knöt knuten två år efter att ha lämnat villan (Bild: Instagram)



Olivia har talat till spegeln och avslöjat varför hon tror att hon och Alex lyckades hitta varaktig kärlek där så många andra par från realityprogrammet har misslyckats.

Olivia sa: 'En del av tror att det är ödet och det fungerar bara för att det fungerar och det är en sällsynt avvikelse att det hände.



18 april 2018 konspiration

”Men då tror en annan del av mig att vi har jobbat med det och vi litar på varandra och det går också riktigt bra.

'Det är svårt att hålla ihop när du kommer ut eftersom du har varit i villan utan telefoner. Om du blir kär i någon där och då när du kommer ut och upptäcker att saker är annorlunda kan det vara riktigt hemskt och jobbigt.

'Lyckligtvis förändrades jag och Alex inte och jag tror att det var därför det fortsatte att fungera eftersom vi alltid var ärliga mot oss själva.'

Olivia är ansiktet på Cocoa Brown fake tan

Olivia hade det tufft i början av sin serie (Bild: PA)

I år har tävlande redan höjt ögonbrynen om deras avsikter att gå in i showen.

Många av dem, inklusive Maura Higgins, Tommy Fury och Molly Mae Hague, har registrerat sig med PR -chefer innan de ens sätter sin fot i villan i väntan på deras berömmelse.

Det gör en markant förändring från Olivias serie där tävlande Rykard Jenkins berömt slutade showen tidigt för att driva romantik med avbruten medstjärna Rachel Fenton.

Rykard slutade showen 2016 för att fortsätta sin romantik med sjuksköterskan Rachel (Bild: ITV)

genomsnittlig vikt för män i Storbritannien

Och Olivia medger att hon hade hoppats på att komma iväg med en pojkvän snarare än en utökad social media när hon anmälde sig för att delta.

'Det var inte för berömmelse eftersom vi inte trodde att du kunde bli känd av det. Vår serie var som underdog -serien, förklarade Olivia.

'Jag gick bara in där för att skratta, för att komma över mitt ex och ha trevligt och träffa nya människor.

'Men på något sätt har jag slutat med en man, två hundar och ett hus!' skämtade Olivia.

Olivia och Alex på sin smekmånad i Sri Lanka (Bild: Instagram/ oliviadbuck)

Efter att ha varit med om kärleksöarnas prövningar och svårigheter, sa Olivia att hon nu är glad att titta på nybörjarna från soffan.

Olivia och hennes fästman Alex har tittat på avsnitt av den aktuella serien - trots sina första reservationer.

'Jag njuter av det, det gör jag alltid. Det är omöjligt att inte göra det. I början tror vi alltid att vi inte kommer att gå in i det och sedan i slutet älskar vi det på samma sätt som vi gjorde året innan, säger Olivia.

Olivia hoppas att Yewande hittar sann kärlek (Bild: ITV)

Amy och Curtis blev det första paret till & apos; do bits & apos; (Bild: ITV)

Med tanke på hennes inblick i den senaste grödan av öbor, sa Olivia: 'Jag håller med hela nationen om Amy och Curtis -saken. Jag tycker att de är riktigt söta. De är bedårande och jag hoppas att de håller ihop men jag är spänd på att se dem testade.

”Och jag vill verkligen att Yewande ska hitta någon. Jag hoppas att det här går bra [med Danny] eftersom jag tycker att hon är riktigt fantastisk - och jag älskar hennes accent så mycket! '

Olivia Buckland ser frös ut när hon sportar ny Cocoa Brown -solbränna

När det gäller kampen för dem som ännu inte hittat den romantiska gnistan sa Liv: ”Jag kämpade massivt i början. Ingen gillade mig! Det är verkligen svårt där inne och jag kan definitivt relatera. Men du måste ha hopp. Och jag kommer inte att ljuga, jag gjorde inte när jag var där inne. Så när Alex kom in blev jag ganska chockad.

'Du känner dig ensam för att du tittar på alla dessa andra par, som att jag skulle titta på Cara [de la Hoyde] och Nathan [Massey] förälskade och sedan skulle jag titta på Sophie [Gradon ] och Tom [Powell] alla kär och det var ganska svårt. Jag skulle tro & apos; Herregud när det är min chans? & Apos;

'Så jag kan tänka mig att några av de här partierna känner så. Men Love Island tappar så många bomber. Det finns chans att hitta någon. & Apos;

anna richardson och sue perkins

Olivia Buckland är ansiktet på Cocoa Brown av Marissa Carter, tillgängligt på Primark, Superdrug och www.superdrug.com

Se Även: