Louis Tomlinson säger att han planerar att gifta sig med flickvännen Eleanor och få barn med henne

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Louis Tomlinson lovar att gifta sig med en flickvän och säger att fansens kärlek räddade honom efter systers död



Louis Tomlinson har lovat att gifta sig med sin flickvän Eleanor Calder och har delat in en inblick i hur han hanterade den tragiska förlusten av både sin syster och mamma i en uppriktig intervju.



Den tidigare One Direction -stjärnan, 28, har mött en otänkbar tragedi de senaste åren med bortgången av både hans syster Felicite, 18 år, förra året och hans mamma Johannah 2016.



nigel farage flygkrasch

Men saker och ting ser upp för Louis när han ser fram emot framtiden med sin barndoms älskling och framgången med hans senaste albumdebut, Walls.

(Bild: FilmMagic)

Louis började sin romantik med den fantastiska modellen, 27, efter att hans första barn Freddie Reign föddes 2016.



Parets band är så starkt att nu har ryktet om äktenskap börjat virvla, även om Louis har varit snabb att insistera på att det är för tidigt.

Tala till Solen , förklarar han: 'Ja, jag såg en del av det. Det är inte sant, men lyxen med Eleanor är att jag har känt henne sedan innan vår första singel What Makes You Beautiful, så hon har känt hela tillväxten av allt.



Louis Tomlinson och flickvännen Eleanor Calder har känt varandra i över ett decennium (Bild: WireImage)

Louis Tomlinson och flickvännen Eleanor Calder (Bild: Getty)

Så är äktenskap en möjlighet? Han tillägger: 'En dag, ja, jag kan tänka mig det. Om du frågar mig om jag ska gifta mig med henne? Ja jag tror det! Och fler barn, jag skulle säga det. '

Med möjligheten att starta en ny familj med Eleanor har Louis också modigt öppnat sig för att förlora två värdefulla familjemedlemmar som han redan har.

Louis Tomlinsons son Freddie tillbringar sin födelsedag med mamma Briana Jungwirth i sällsynta ögonblick

Louis har redan en son Freddie, som föddes 2016 (Bild: Instagram)

Louis & apos; 18-åriga systern Félicité dog efter en oavsiktlig överdos av droger förra året (Bild: Internet okänd)

Efter att ha förlorat sin 18-åriga syster Felicite till en oavsiktlig överdos av läkemedel insisterade X Factor-domaren på att kärleken hans fans visade honom efteråt räddade honom.

”Något jag inte var beredd att känna var kärleken från mina fans. Jag var inte redo att känna så, men jag behövde det verkligen då. '

Han fortsatte: 'Det som var svårt var att folk spekulerade om detaljer direkt, diskuterade online vad som kan ha hänt när ingen riktigt visste och pratade om min familj.'

jasper waller-bridge

Efter att ha förlorat sin syster Felicite insisterade X Factor -domaren på att kärleken hans fans visade honom efteråt räddade honom

'Men faktiskt, när jag tittade vidare var nästan allt snällt och jag kände mig älskad.'

Drygt två år före Felicites död avled Louis mor Johannah tragiskt 43 år gammal efter en lång kamp med leukemi.

Louis har erkänt att det är en förlust som fortsätter att forma hans liv och kommer att göra det för alltid.

Louis mor Johannah avled tragiskt 43 år gammal (Bild: SWNS.com)

Han sa till The Sun: 'Jag får fortfarande frågan om min mamma nu, men jag har förstått det antar jag och jag känner att jag kanske kan hjälpa andra.'

9 11 nummer

Louis sa att han kände sig rörd av fans och berättade att hans låt Two Of Us, tillägnad hans sena mamma, hjälpte dem genom sin sorg.

Den begåvade låtskrivaren delade också en inblick i sitt förhållande till tidigare One Direction -bandkamrater när han erkände att han inte talar till dem så mycket som han skulle vilja.

Louis erkände att han inte talar till dem så mycket som han skulle vilja

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Han sa att han pratade med Liam Payne för några dagar sedan men har inte kommit ikapp Niall Horan på månader.

Louis sa också att han och Harry Styles talar om sina musikutgåvor och har en & apos; ömsesidig respekt. & Apos;

Den begåvade 28-åringen misslyckades med att avslöja sitt förhållande till Zayn Malik, vilket ledde till spekulationer om att det helt enkelt inte finns en vänskap där längre.

Se Även: