Liverpool-nyheter: Jurgen Klopps uppsving inför Premier League-säsongen som Diogo Jota hävdar

Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Liverpool är redo att göra om allt igen som nya Premier League-säsongen gryning.



De röda drar igång sin kampanj med en resa till ansikte Fulham på lördag, i hopp om att gå en bättre än att sluta som tvåa förra terminen. Jurgen Klopp har redan stärkt sin trupp med ankomsten av Darwin Nunez för vad som skulle kunna bli en klubbrekord överföringsavgift värd 85 miljoner pund , tillsammans med unga stjärnor Fabio Carvalho och Calvin Ramsay.



när dog victoria wood

Men medan allt ser bra ut på pappret , det blir när visselpipan blåser på Craven Cottage som Liverpool måste visa sina meriter för att återta den engelska kronan från Manchester City och vinna titeln som de gjorde 2020. På senare tid har de röda tagit fart Diogo Jota underteckna ett nytt femårskontrakt , men ytterligare ett uppsving kan komma.



Med det i åtanke, här är de senaste nyheterna från Anfield.

Carragher lyfter fram titelladdningsförstärkningen

Jamie Carragher har förklarat att Liverpool har färre spelare på väg till världscupen kan ses som ett lyft för deras chanser att återta elitserien titel.

Reds-legenden medger att Manchester City är favoriter att behålla sin krona den här säsongen , men kampanjen 2022-23 som delas av den månadslånga turneringen erbjuder några av Jurgen Klopp s team dags att tanka. Mohamed Salah och Luis Diaz är bland dem som inte är på väg till Qatar och kan vila innan säsongen börjar igen på annandag jul.



Carragher, talar vidare överlappningen , i samarbete med Sky Bet , markerade: 'Jag vet inte om City för att vara ärlig; det kanske är samma sak, att inte gå till VM. Så Luis Diaz kommer inte, Salah kommer inte. Jag känner inte riktigt City, men det finns några anständiga spelare från Liverpool tror jag, du vet, kan det göra skillnad under andra halvan av säsongen.'

Läs hela historien .



  Carrager har lyft fram en potentiell fördel för Liverpool
Carrager har lyft fram en potentiell fördel för Liverpool ( Bild: The Overlap YouTube)

Bli involverad! Kommer Liverpool att återta Premier League-titeln? Ge oss din förutsägelse i kommentarsfältet .

Fans kan vidta rättsliga åtgärder

En advokatbyrå i Storbritannien undersöker möjligheten att inleda en grupprättslig talan mot UEFA på uppdrag av Liverpool-fans som var fångade i kaoset av Champions League final i Paris.

Leigh Day har uppgett att den har undersökt det potentiella kravet för individer som lidit fysiska eller psykiska skador, efter att ha kontaktats av ett antal supportrar sedan händelsen den 28 maj på Stade de France. Företaget sa att det tror att 5 000 till 10 000 personer kan påverkas och skulle kunna ansluta sig till påståendet, vilket är att hävda att UEFA misslyckats med att säkerställa en säker och säker miljö för de som deltar i matchen.

Läs hela historien .

  Liverpool-fans kan vidta rättsliga åtgärder efter händelserna i Paris
Liverpool-fans kan vidta rättsliga åtgärder efter händelserna i Paris ( Bild: Matthias Hangst/Getty Images)

Klopp reagerar på ny Jota-affär

Jurgen Klopp har hävdat att Diogo Jota har förmågan att spela på fyra olika positioner efter att forwarden skrivit på ett nytt kontrakt, som stannar på Anfield till 2027.

Att prata med Liverpools hemsida När nyheter tillkännagavs förklarade Klopp: 'Han har de tekniska färdigheterna, han har de fysiska färdigheterna och han är väldigt smart och kan lära sig alla taktiska saker ganska snabbt. Utöver det kan han spela alla tre positionerna; i en 4:a -2-3-1 han skulle kunna spela som 10:an. Så det är till stor hjälp.'

Reds-chefen tillade: 'Vad Diogo har tillfört det här laget och den här klubben sedan han kom är där för alla att se, så det är verkligen goda nyheter att han har skrivit på ett nytt kontrakt. Strålande, lysande nyheter, skulle jag säga.'

liverpool vs barcelona channel

Läs hela historien .

Se Även: