Little Mix's Jade Thirlwall lämnade röd ansikte när hon blinkade med sina smala underkläder på Brit Awards 2017 röda mattan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det kommer att bli en stor kväll för Little Mix på Brit Awards.



Medan Black Magic -bandet hoppas på att vinna sitt första pris, försöker de sitt bästa för att komma ner på röda mattan utan några större olyckor.



Jade Thirlwall blev offer för ett pinsamt garderobsfel tack vare hennes avslöjande röda mattklänning som lämnade lite åt fantasin.



De starka vindarna i London visade upp sina fantastiskt långa ben i den dyrbara vita sidenklänningen och hotade att visa upp sig lite mer än hon hade tänkt sig.

jay flynn virtuell pub frågesport

Jade blinkade underkläderna på den röda mattan (Bild: © se ha Tang)

Sångaren riskerade att visa nästan allt (Bild: Rex -funktioner)



Jade tvingades hålla nere framsidan av sin klänning tack vare den skyhöga lårglidningen som riskerade att ge henne ett stort Marilyn Monroe-ögonblick framför paparazzi.

nobbly bobbly glass

Hon följdes snabbt av resten av hennes bandkamrater, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock och Jesy Nelson, som alla såg underbara ut i liknande röda mattan-ensembler inför deras stora uppträdande.



Fans i Storbritannien kan se all action på ITV med en exklusiv sändning, medan Clara Amfo, Laura Jackson och Alice Levine kommer att vara värd live från röda mattan och backstage på båda sidor av huvudserien på ITV2.

bästa handhållna fläkten

Jade var tvungen att hålla ner klänningen (Bild: PA)

Jade blinkade mer än ett litet ben i den riskabla klädseln (Bild: PA)

Jade fick sällskap av sina bandkamrater på röda mattan (Bild: Rex -funktioner)

Det är dock inte allt-BRITS kommer också att sändas live på YouTube klockan 19.30, som kommer att ledas av plattformens chefspresentant Casper Lee.

Geoff Taylor, verkställande direktör för BPI & BRIT Awards sa: 'Vi letar alltid efter sätt för The BRITs att nå en så bred publik som möjligt med tanke på det globala intresset och stora internationella artister som deltar i showen.

Bandet uppträder ikväll (Bild: Getty Images Nordamerika)

danny dyer kungliga släktträd

”Det är verkligen spännande för oss att så många människor runt om i världen kommer att få chansen att fira Storbritanniens största kväll i musik live när det händer.

Dermot O & apos; Leary och Emma Willis kommer att ersätta Michael Buble vid rodret för årets glittrande presentation.

Visa galleri

Se Även: