Little Mix-stjärnan Leigh-Anne Pinnock har ett 'onormalt förhållande' med pojkvännen Andre Gray

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Leigh-Anne Pinnock har öppnat upp om sitt förhållande till pojkvännen Andre Gray.



Little Mix -sångaren, 28, har insisterat på att hon aldrig kommer att se den professionella fotbollsspelaren, 28, trots att hon bor med honom.



Det älskade paret har dejtat i över fyra år, men Leigh-Anne har sagt att hon känner att de inte har sett så mycket av varandra under den tiden eftersom de båda måste resa enormt mycket för sin karriär .



Tala uppriktigt till Cosmopolitan Magazine , erkände den brunettskönheten att hon måste & kämpa & apos; att bara spendera lite kvalitetstid med sin snälla.

Leigh-Anne Pinnock har öppnat upp om sitt förhållande till pojkvännen Andre Gray (Bild: INSTAGRAM/LEIGH ANNE PINNOCK)

28-åringen insisterade på att hon inte har ett normalt förhållande eftersom hon bor med Andre, men hon ser honom aldrig.



'Jag känner att jag inte har ett normalt förhållande. Jag bor med min pojkvän och ser honom fortfarande inte.

Beskriver deras relation som & apos; vansinniga & apos; Black Magic & apos; hit-maker insisterade på att om hon hade ett normalt jobb skulle de ses så mycket mer.



28-åringen insisterade på att hon inte har ett normalt förhållande eftersom hon bor med Andre, men hon ser honom aldrig (Bild: Getty Images)

Älskade: Paret har dejtat sedan 2016 (Bild: INSTAGRAM)

Leigh-Anne tillade: ”Laget stannar på hotell före matcher, så om de har två i veckan ser jag honom inte. Det är galet. Om jag hade ett normalt jobb skulle jag se honom mer '.

Trots att det ibland är svårt för henne, erkände brunettbomben att det inte är positivt att inte ha möjligheten att se henne vackert hela tiden.

Sångerskan säger att hennes tid förutom Andre håller deras relation & apos; fräsch & apos; under en lång tid.

Sångerskan säger att hennes tid förutom Andre håller deras relation & apos; fräsch & apos; under en lång tid (Bild: FLYNET/SPLASH NEWS)

Det är dock inte bara Andre som har ett hektiskt arbetsschema, eftersom sångerskan säger att hon verkligen bara har en ledig vecka under året.

Under denna tid måste Leigh-Anne & bekämpa & apos; att åka på semester med Andre, och se till att han också är ledig under denna tid.

En annan medlem i Little Mix som inte får spendera så mycket tid med sin andra hälft är Perrie Edwards.

En annan medlem i Little Mix som inte får spendera så mycket tid med sin andra hälft är Perrie Edwards (Bild: Instagram)

Perrie Edwards oser av glamour på ett ögonblick när hon rusar över Alex Oxlade-Chamberlain

Den 26-åriga skönheten har dejtat sin fotbollsspelare bea Ox Oxlade-Chamberlain i över tre år (Bild: Instagram)

Den 26-åriga skönheten har träffat sin fotbollsspelare beau Alex Oxlade-Chamberlain i över tre år men får inte se honom så ofta när hans Manchester-hem är & åldrar borta & apos; från var hon bor i London.

Det blonda bombdådet insisterade öppet på att tanken på att köra till Manchester på hennes lediga dag är en massiv & apos; ansträngning & apos ;.

Medger att det är svårt att vara så långt ifrån hennes kärlek, säger Perrie att det är värt varje minut av resan eftersom hon & älskar; Alex.

daily mirror dream team

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

'Jag säger alltid till ledningen att om vi inte har två dagars ledig rygg mot rygg kommer jag inte att träffa min pojkvän.'

Det råder ingen tvekan om att Perrie-pojkvännen Alex har visat sig vara parmål i självisolering.

Paret har begränsat sig till sitt snygga hem där de har fyllt timmarna med att sammanställa rörelser och dansa om deras Instagrams var något att gå efter så sent.

Little Mix -bruden får verkligen ut det mesta av sin tid tillsammans med sin snubbe under coronaviruspandemin.

Se Även: