Lidls fynd rosa gin krönt deras snabbast sålda någonsin - och det är när det är tillbaka i lager

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Tusentals flaskor till har beställts till jul(Bild: Getty Images Europe)



Lidl har just meddelat att dess berömda rosa gins var deras snabbast säljande hittills, med över 400 flaskor som flög från hyllorna per timme under de första dagarna. Det är sju varje minut.



De bästa ginerna i fråga är budget tyska stormarknadens nya handgjorda, rosa-hued gins i rabarber och ingefära och skotska hallon smaker. Även om båda flaskorna säljer för endast 11,99 pund styck är vi inte direkt förvånade.



Men när julen fortfarande är över en månad kvar, ökar tydligen Lidl sina lager av den eftertraktade likören, med nya flaskor med grejer som förväntas i början av december.

Gin i fråga (Bild: Lidl)

Prislappen £ 12 är betydligt billigare än andra rosa gins på marknaden för närvarande, t.ex. Gordons £ 16,50 ikoniska jordgubbe- och hallonversion, som bara är tillgänglig från Tesco, men har gott om lager kvar.



John Lewis gör också en £ 18 Edinburgh Gin i ingefära och rabarbersmak, med samma streckande nyans, medan Fortnum och Mason, naturligtvis, har sina egna, för hela 32,90 pund.

vicky geordie shore vikt

Paul Gibson, köpdirektör för Lidl UK förklarade, Det är fantastiskt att se hur väl kunderna har svarat på vårt nya ginlikörerbjudande.



Tusentals fler beställs över hela landet (Bild: Lidl)

Vi är glada över att kunna ta med innovativa produkter till vårt ständigt växande spritutbud, inklusive vårt alltmer populära Hortus-sortiment av hantverkare och nu ginlikörer.

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

På grund av populär efterfrågan kommer Hortus Gin -likörerna - både ”rabarber och ingefära” och ”skotska hallon” - tillbaka i början av december för att fortsätta in i det nya året.

Se Även: