Sista minuten julklappar för hennes 2016: Bästa presentidéer för den speciella kvinnan i ditt liv i år

Julklappar

Ditt Horoskop För Imorgon

Yourlife 01.12.10 Kvinna som öppnar en julklapp

Ge henne något att uppskatta den här säsongen



Nedräkningen är nästan över till jul, och trycket att upptäcka att alla viktiga gåvor till din mamma/syster/fru/flickvän förmodligen tynger dig.



Men att börja din julshopping behöver inte vara smärtfylld, trålar runt din lokala high street eller köpcentrum som släpar en armfull tunga väskor. Du behöver bara veta vad du får.



Även för dem som har lämnat det till sista minuten finns det fortfarande tid att hämta några av dessa presenter i butiken - de flesta större återförsäljare erbjuder till och med presentförpackning så att du sparar extra tid.

Kolla in våra praktiska presentguider om presenter till honom, gåvor till barn, hemlig tomte och till och med julklappspresenter för matälskare.

Eftersom det kan vara superstressande att hitta den perfekta presenten har vi sammanställt ett urval av presenter (för alla prispunkter) nedan, och de kommer garanterat att få ett leende på alla lyckliga damers ansikte på julafton.



Jul

Kommer att vara här

mollie king stuart bred

0



Dagar

0

Timmar

0

minuter

0

Sekunder

omröstning

Har du börjat julhandla än?

4000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Läppstift , £ 36 Victoria Beckham för Estée Lauder

Victoria Beckham Estee Lauder läppstift

Sångerskan som blev designer fick oss alla glada när hon meddelade sitt samarbete med lyxigt sminkmärke tidigare i år - och hon svika inte. Från eyeliner till läppstift, unna din dam en skönhet du måste ha.

Pyjamas i siden , £ 40 BouxAvenue

Boux Avenue Pjs

Även kvinnor som har allt behöver sova med stil - så det är bara sidenpyjamas som klarar det.

Doft , £ 65,50 Molecule01 av Molecule

Molekyl 01 Parfym

Bäraren kan märka en subtil, sammetslen, träig ton som försvinner och sedan återuppstår efter en tid. Mer än detta kommer hon eller han att märka effekten doften har på andra människor, eftersom Molekyl 01 ger en obestämbar lockelse till bäraren.

Kvinnor av Slim Aarons bok , £ 55 Oliver Bonas

Slim Aarons: Women book

En nödvändighet för en fotografälskares bokhylla, Slim Aarons: Kvinnor firar fotografens centrala ämne, kvinnor i Hollywood, mode och samhälle.

Tröja i kashmir , 99 £ Rosie för Autograph på Marks & Spencer

MS Cashmere tröja

Njut av en salig sömn i mysig loungewear. Överdådig kashmir ser elegant ut och känns underbart mjuk. Detta underbara, vintageinspirerade nattkläder har designats i samarbete med supermodellen Rosie Huntington-Whiteley.

Anteckningsbok , £ 45 Smythson på Selfridges

Symthsons slogan Anteckningsbok

Om hon är en listmakare eller älskar att skriva ner sina idéer, tänd hennes fantasi med detta utsökta anteckningsbok med fickor .

Benefit So Tintilating set , £ 14,50

Få Benefits älskade läpp- och kindfläck och fuktgivande läppbalsam i detta exklusivt presentset från ASOS - och det är ett fynd på endast £ 14,50.

Braun Face 810 epilator och rengöringsborste , £ 34,99

Ge gåvan av felfri hud med denna snygga Braun epilator och rengöringsborste , nu 34,99 £ från Boots UK.

De utbytbara huvuden erbjuder både exakt epilering av även de finaste hårstrån och en mild, djup porrengöring med borsten.

Läs mer

Jul 2020 presentguider
Presenter till honom Presenter till henne Presenter till barn Presenter under £ 50

Zoella & apos; Lazy Days & apos; presentförpackning , £ 16

Denna mysiga strumpor och ljusuppsättning blir precis vad läkaren beställer på de kalla vinterkvällarna efter festligt utblåsning.

Hämta detta stora värde Zoella presentuppsättning från high street -kedjan Superdrug.

Dyson hårtork , 299 £

Supersonic, den första Dyson -skönhetsprylen någonsin, som lovar att den kommer att revolutionera din hårstyling

Supersonic, den första Dyson -skönhetsprylen någonsin (Bild: Dyson Hair / Instagram)

Vill du verkligen stänka pengarna? Visa sedan den du älskar hur mycket du bryr dig med rejält prissatta Dyson Supersonic hårtork.

Vårt interna skönhetsteam svär vid resultaten trots den prisvärda prislappen och hävdar: 'Det är utan tvekan snabbare, tystare och lättare att använda, och jag har aldrig haft ett så glänsande, slätt hår från ett DIY-fönster förut.

'£ 299 är en vansinnig summa pengar, men än en gång är en bra hårdag ganska ovärderlig'.

M&S Nalle i siden och spetsar , £ 45

En underbar present till din fru eller flickvän, detta Rosie för Autograph lekfulla nattkläder kommer att ge en touch av flirtighet till dina festliga kvällar.

Antikt Ginprovningsset , £ 44,95

Drinks by the Dram Antique Gin Tasting Set är den perfekta presenten till alla tjejer i ditt liv

Gin är alkoholen i alla åldrar, med denna hantverkare som den perfekta presenten till alla som dricker. Din flickvän kan använda den för att skapa lyxiga gin och tonics, din mamma kan ta ut den vid hennes nästa middagsfest och din mormor kan dricka den som en drink och njuta av de dimmiga minnen som den väcker från 30 år sedan.

Drycker från Dram Antique Gin Tasting Set erbjuder 5 olika provsmakningsflaskor från 1950 till 1970, alla av exceptionell kvalitet.

Läs mer

Jul 2018
Bästa sånger Toppskämt Bästa filmerna Spåra tomten över himlen

Se Även: