Kyle Walker 'dumpades av hans barns mor' efter att ha varit med reality -tv -stjärnan

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Kyle Walker har enligt uppgift dumpats av hans barns mor efter Man City -stjärnans påstådda affär med en reality -tv -stjärna.



Den engelske landskampen är far till tre pojkar med modell och partner i 10 år, Annie Kilner.



Men stjärnan rapport Annie har nu splittrats från Walker, 29, efter hans förmodade fling med Ex On the Beach -stjärnan Laura Brown.



Paret hade kommit ihop igen i ett försök att få sitt förhållande att fungera, men Annie, 27, har nu ändrat sin Instagram -bio till 'Single mummy to my 3 änglar'.

Laura hade gjort Annie medveten om sitt umgänge med Walker, efter att ha skickat ett sms till henne som beskriver deras försök bakom hans 200 000 pund Bentley 4x4.

Kyle Walker har enligt uppgift separerat från sin långvariga partner Annie Kilner

Kyle Walker har enligt uppgift separerat från sin långvariga partner Annie Kilner (Bild: Internet okänd)



den önskade splittringen

Hon hävdade att hon träffade Walker på en utekväll i Manchester i september 2018 och var övertygad om att han var singel, trots att han erkände att han var pappa.

Tala till solen i maj, sa Laura: 'Vi körde till en bakgata där han parkerade och vi kom in i ryggen tillsammans.



Annie stödde Englands ess vid VM 2018

Annie stödde Englands ess vid VM 2018 (Bild: Getty Images)

Laura hävdar att hon först inser att Walker var i ett förhållande när han såg ett meddelande på sociala medier som han hade skickat Annie på mors dag.

hugh grant liz hurley

På frågan om bevis från Annie skickade Laura en selfie av Walker, tagen inifrån hans familjehem.

Walker var inblandad i en påstådd fling med Ex On The Beach -stjärnan Laura Brown

Walker var inblandad i en påstådd fling med Ex On The Beach -stjärnan Laura Brown (Bild: Instagram)

Rapporter hävdar att Walker sedan kontaktade Laura för att säga: 'Har du meddelat henne? efter att ha upptäckt hennes text till Annie.

Annie och Walker splittrades ursprungligen i maj 2019 och har sedan dess försökt bygga om sitt förhållande, men utan resultat.

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

Walker sägs nu ha flyttat från familjeherrgården på 3,5 miljoner pund i Prestbury, Cheshire, och in i en hyrd lägenhet, enligt vänner.

En källa sa till Star: De har försökt riktigt hårt men de kunde bara inte få det att fungera. Fuskfrågan var för stor och de har gått skilda vägar.

Annie har medverkat i tv -programmet The Real Housewives Of Cheshire, och ska enligt uppgift vara involverad i ytterligare avsnitt som filmas senare i år.

checkers premiärministerhus

Se Även: