Vad hände med Jenny Powell - Jason Orange -romantik, äktenskapssorg och skräckcysta

Kändisnyheter

Jenny Powell var en av de mest populära tv-pin-upsna på 90-talet och tjänade legioner av beundrare efter att ha varit värd för Top of the Pops och Wheel of Fortune.

Bara 26 när hon landade den åtråvärda spelutställningen tillsammans med John Leslie, den Essex-födda stjärnan och examen från den berömda Italia Conti-skolan i London, var kopplad till en massa män för tillfället, inklusive Simply Reds Mick Hucknall och Bros & apos ; Matt Goss.

Men det var hennes treåriga förhållande till Take That-stjärnan Jason Orange på toppen av bandets berömmelse som fick fansen gröna av avund.

De splittrades 1995, men Jenny, 52, avslöjade nyligen att hon förblir nära Jason & mamma till denna dag.

Jenny var bara 26 när hon gick med i Wheel of Fortune tillsammans med John Leslie

Jenny var bara 26 när hon gick med i Wheel of Fortune tillsammans med John Leslie (Bild: Scottish Television)

Han var en annan riktigt, riktigt snäll, ödmjuk kille, säger hon till The Sun.

Jason brukade skicka mig anonym Valentine's - jag kom på att det var han. Vi dejtade av och på och igen var det på höjden av deras berömmelse.

costa kaffe gratis kaffe

Han var ganska andlig och gav mig riktigt bra självhjälpsböcker. Take That -fans brukade lägga sina tända cigaretter genom min brevlåda. Jag är fortfarande riktigt nära hans mamma, Jenny.

Tre år senare träffade hon Toby, en företagsdirektör med ett eget golvföretag.

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen, Robbie Williams - TAKE THAT, bild 1992

Jenny dejtade Jason, back center, i tre år (Bild: Rex)

De fortsatte med dottern Constance, 19, och Pollyanna, 12, men splittrades strax efter hennes födelse 2009 och lämnade Jenny förstörd.

Efter att mitt ex och jag splittrades var jag verkligen hjärtkrossad. Jag var ihålig och dom och det var en hemsk känsla, säger hon till Daily Record.

Jag sa till min mamma igår, det olyckliga är att det inte finns några foton på Polly som bebis och jag kommer inte ihåg så mycket om hennes första år.

Jag var så distraherad. Jag försökte ta mig igenom det och jag kommer inte ihåg så mycket förutom att jag försökte klara mig och bli bättre.

Sedan julen 2010 förändrade ett slumpmässigt möte på ett kafé i Londons Euston -station allt.

Det var där hon stötte på sportterapeuten Martin Lowe, som trots att han var sju år yngre gjorde sitt intresse känt.

Vi träffades i Pret A Manger och jag hade varit på en julfest. Jag hade falska ögonfransar. En hängde från mitt öga - jag såg oemotståndlig ut, säger hon till The Sun.

Jenny Powell och Toby Baxendell (bild: sm/rex)

Jenny Powell och Toby Baxendell med första dottern Constance

'Då gick den här killen in och jag tänkte:' Han är död, han är ', sedan satt han mitt emot mig. Han sa: ”Vill du ha mitt nummer?” Han föreslog cirka fyra år senare i New York.

Efter att ha insett att förhållandet skulle bli allvarligt bokade Jenny en tre månaders sabbatsdag till Florida för sig själv, Martin och barnen så att de kunde lära känna varandra.

Men bara fyra dagar in i en livs resa fann tv -presentatören sig direkt från Miamis Seaquarium till operationsbordet.

Jenny är nu förlovad med toyboy Martin

Jenny är nu förlovad med toyboy Martin (Bild: Jenny Powell/Instagram)

Det var en kokande varm morgon och vi hade det jättebra, sa hon tidigare till The NEWSAM.

Sedan, från ingenstans, fick jag en kläm i min sida. Men jag är en av dem som, om inget verkligen gör ont, jag inte skulle vilja förstöra allas dag så jag hoppades bara att det skulle försvinna.

Det kändes som om vi var i början av det här stora äventyret, men inom 45 minuter efter den första twingen fördubblades jag och min vänstra sida kändes så fruktansvärt att jag bröt ut gråtande, sa hon.

Det var en svidande smärta och läkarna på plats i parken var oroliga att det kan vara min bilaga.

Jenny fördes till sjukhus efter att ha lidit ont i hennes sida

Jenny fördes till sjukhus efter att ha lidit ont i hennes sida

Jag visste att amerikanska medicinska räkningar kunde vara astronomiska och jag var så orolig att det kunde kosta tusentals när Martin stack in oss alla i bilen och vi åkte till sjukhuset.

När vi kom dit kunde jag inte stå upprätt. Jag fördubblades i smärta, behövde en rullstol och puckade upp av smärtan.

Inom två timmar hade Jenny genomgått MR- och CT -skanning.

Jag kommer ihåg att jag gick in i maskinens hemska tunnel, tänkte att det förmodligen var cancer eller någon fruktansvärd dödssjukdom och kom ihåg tårarna som rullade nerför mina kinder.

charlie frederick love island

Jag blev livrädd, erkände hon.

Som tur var behövde den tidigare panellisten Loose Women inte vänta länge på att en läkare skulle avslöja hennes testresultat.

De hade hittat en dermoide cysta i min vänstra äggstock och den var lika stor som en apelsin, sa Jenny.

Jenny blir ofta misstagen för systern till sin 19 -åriga dotter (Bild: jennypowelltv/Instagram)

Jag hade aldrig hört talas om en, men de är ganska freaky - tydligen kan vissa innehålla hår, tänder och alla möjliga.

Dermoidcystor förekommer vanligtvis inuti skallen, på nedre delen av ryggen, i ansiktet eller i äggstockarna.

Vissa är närvarande från födseln medan äggstocksdermoidcystor tenderar att utvecklas under en kvinnas reproduktiva år.

Om de inte fångas upp tillräckligt snart kan de leda till infektion, bristning och, mer sällan, till och med cancer, även om de vanligtvis enkelt kan avlägsnas med nyckelhålsoperation.

Jag försökte få huvudet runt den medicinska sidan av det jag hade fått höra om den här konstiga cysten, fortsatte hon medan doktorn sa: 'Jag kan göra det här nu och du kan fortfarande ha din bikini. Oroa dig inte, det blir två mycket små ärr - ett i naveln och ett på höften ”.

Jenny blir ofta misstagen för systern till sin 19 -åriga dotter

Jenny har krediterat sin fästman för att hålla henne i form (Bild: jennypowelltv/Instagram)

tight keawlin viscount weymouth

Jag kommer ihåg att jag svarade: 'Jag bryr mig inte om att bära bikini, jag vill bara inte ha ont längre - ta bort det här!'

Kirurgen varnade mig för att han kan behöva ta bort min äggstock helt. Men jag var 44 då och hade redan mina två barn, så jag sa, 'Gör bara det du måste göra'.

Operationen blev en framgång med läkare som kunde ta bort bara cysten, men Jenny fick ännu en skräck när hon insåg att hon inte hade tecknat semesterförsäkring innan hon lämnade Storbritannien.

Med en räkning på 54 000 pund kom den panikartade stjärnan så småningom ihåg ett gammalt bankkonto som hon hade öppnat under sitt äktenskap med gratis försäkring. Tack och lov var det giltigt.

Hon tillade: När de sa 'Ja, det är bra, fortsätt' det var den största lättnaden. Nu ser jag tillbaka och undrar vad fan tänkte jag på? Det kunde ha varit en stor katastrof.

Jag hade inte medvetet tänkt på semesterförsäkring alls - och $ 70 000 är enormt. Det var den största lättnadens suck som jag någonsin har andats i mitt liv. Läxa lärd.

Jenny bor nu i ett georgiskt hus i Cheshire med Martin, hennes döttrar och deras räddningshund Elsa.

Och efter att nyligen ha avslöjat att hon misstas för Constances syster, har Jenny krediterat sin fästman för att ha hållit henne i mördare form.

Hon gör också hetyoga och väger och svänger socker och bearbetad mat.

Arbetsmässigt är hon en regelbunden på Loose Women och finns kvar i reality -tv -kretsen, efter att ha spelat in Celebrity Come Dine With Me, Celebrity Masterchef, Big Star's Little Star, Celebs on the Ranch. Hon presenterar också sin egen föräldraskapspodd The Hot Mess Mums Club.