Kvinna slår tillbaka elaka troll som kallar henne en 'dålig mamma' för att välja kläder

Berättelser från verkliga livet

Ditt Horoskop För Imorgon

En mamma som fortfarande går på fester och klär ut sig i glamorösa kläder har försvarat sig mot elaka troll som kallar henne en 'dålig mamma' för hennes handlingar.



Mia Boardman, 25, har insisterat på att hon inte ska behöva ändra sitt sätt att klä sig bara för att hon är en mamma till femåriga Marliya , och har sagt att hon är trött på att folk säger att hennes dotter 'borde tas bort', Daily Star rapporterar .



Kvinnan, som gjorde sig ett namn under debutsäsongen av Teen Mom UK, har också insisterat på att hon inte ska 'dömas' för att ha haft utekvällar med sina vänner, eftersom hon sa att 'livet inte stannar' när människor har barn, och mammor och pappor ska få roa sig också.



derma roller 0,5 mm
 Mia Boardman
Hon får också kritik för att gå på fester ( Bild: mia_boardman/Instagram)
 Mia Boardman
Men hon insisterar på att 'livet inte stannar' när du väl har fått barn ( Bild: mia_boardman/Instagram)

Få de nyheter du vill ha direkt i din inkorg. Anmäl dig till ett NEWSAM nyhetsbrev här.

Hon berättade för Fabulous : 'Jag gillar att bära de kläder jag bär som vissa människor säger inte är typiska 'mamma'-kläder. Och det gör mig till en dålig mamma? Folk har gått så långt som att skicka meddelanden till mig och säga att mitt barn borde tas bort p.g.a. Sättet jag är.

'Livet slutar inte när man får barn, för mig har det precis börjat. Men jag blir hela tiden dömd för att jag gillar att festa.'



Mia sa att hon förstår att föräldraskap handlar om att göra 'uppoffringar', men insisterade på att hon också skulle få göra tid för sig själv, särskilt när hennes dotter umgås med sin pappa.

Mamman har vägrat att låta hennes troll ta ner henne och har sagt att hon inte bryr sig om vad folk tycker om henne eftersom hon vet att hon finns där för sin dotter och kan vara en bra mamma samtidigt som hon njuter av en utekväll.



Och Mia vill också att folk ska förstå att att vara tonårsmamma inte är 'en så dålig sak', eftersom hon sa att hon vet att hennes liv har förändrats till det bättre sedan hon välkomnade sin dotter till världen.

2:11 betydelse

Hon tillade: 'Till människor som till 100 % vill ha en liten bebis önskar jag dem all lycka i världen och att ignorera alla negativa saker. Du kan vara den bästa mamman vid 18 och den bästa mamman vid 35 - jag bryr mig inte vad någon säger.'

Under tiden, Mia berättade en gång modigt om hur hon fruktade för sitt liv efter att hennes ex-pojkvän försökt strypa henne.

Mamman sa att Christopher Brooks tog tag i hennes hals och klämde fast henne i marken efter att hon vägrat ha sex med honom, och att greppet var så hårt att det lämnade fingeravtryck och allvarliga blåmärken, hörde en domstol.

Efter att paret splittrades var Brooks arg över att Mia dejtade andra vilket resulterade i den våldsamma attacken, rapporterades det då.

alfred storm holch povlsen

Har du en historia att sälja? Kontakta oss på yourNEWSAM@trinityNEWSAM.com .

Se Även: