Kerry Katona var blind när Atomic Kitten sa att de inte kommer att arbeta med henne igen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kerry Katona sa att hon var helt blind när hennes tidigare band Atomic Kitten sa att de inte skulle arbeta med henne igen.



Hon dök upp på Loose Women på fredagseftermiddagen för att diskutera hennes förlovning med Ryan Mahoney, Say Yes To The Dress och hennes tidigare tjejgrupp.



På frågan varför hon inte var en del av deras återförening, som såg dem sjunga Southgate You & apos; re The One (Football & apos; Coming Home Again) under euron, var hon ärlig om varför.



'Jag blev inte ombedd att göra det', sa sångaren. 'Jag har nyligen läst något som de aldrig kommer att arbeta med mig igen.'

'Åh älskling ...' tillade hon medan hon smuttade på en kopp te.

'Jag vet inte varför. Jag älskar tjejerna, jag önskar dem allt gott. Jag har inga hårda känslor för alla tjejer. Jag var inte bitter, jag var inte avundsjuk. '



Kerry Katona

Kerry Katona skämtade om gruppen under sin intervju (Bild: @ kerrykatona7)

Atomic Kitten dök upp på Loose Women i början av juli för att sjunga den tweakade versionen av deras hit Whole Again.



40-åringen verkade mindre nöjd efter att gruppen-bestående av Natasha Hamilton, Liz McClarnon och Jenny Frost-återförenades för att sjunga låten.

Det sjöngs för att hylla Englands manager Gareth Southgate.

Efter föreställningen tog Kerry till sina sociala medier för att dela flera skämt om tillfället.

Mamma-av-fem lade upp flera videor på sin Instagram Story där hon kan höras sjunga den uppdaterade fotbollsversionen av Whole Again.

Kerry kommenterade också under det ursprungliga inlägget och avslöjade att hon 'skulle ha velat vara en del av det'.

Kerry Katona

Kerry lämnade gruppen 2001 (Bild: Getty)


Atomic kattunge

Atomic Kitten dök upp på Loose Women (Bild: ITV)

Få alla de största showbiz -nyheterna direkt till din inkorg. Registrera dig för det gratis NEWSAM Showbiz -nyhetsbrevet

En dag senare lade sångaren upp en bild på Coronation Street & # 39; s Gail Platt, Audrey Roberts och Rita Tanner med 'se Atomic Kitten har reformerat för euron' skrivet ovanpå.

Hon skrev det: 'Kunde inte låta bli! Bara ett lättskämt skämt men önskar tjejerna allt gott …… fotboll kommer hem xxx.?

Whole Again var Atomic Kitten första hit i Storbritannien när den släpptes 2001 och stannade i toppen i fyra veckor i rad.

På grund av denna framgång släpptes singeln globalt och nådde nummer ett i 18 andra länder, inklusive sex veckor i Tyskland och Nya Zeeland.

Låten och videon för Whole Again innehöll ursprungligen Kerry, men hon lämnade gruppen flera dagar innan singeln släpptes eftersom hon var gravid.

Se Även: