Katy Perry: 'Vi vet alla hur mycket kruka Rihanna röker' - eller hur? gör vi VERKLIGEN?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Räkna med ett samtal Katy, snart(Bild: GETTY / ELLE)



Så Katy Perry höll på att ge en ultralätt intervju till en glansig tidning för att prata om allvarliga saker som skönhet, smink och ... turcharms (inte flingan).



amelia bainbridge kroppsbild

Men i stället för att sluta se ut som en seriös artist och växa, slutar Perry om sin kompis Rihanna och de gröna grejerna.



Roar -sångaren pratade med den kanadensiska glansiga Elle om hur hon lyckas se så fantastisk ut hela tiden. Efter att ha mumlat om medling och tränat i 30 minuter om dagen, varannan dag (du räknar ut det) började hon prata om stjärnor hon beundrar.

Röker (Bild: BIG)

elizabeth o'brien simon o'brien

'Jag tycker att Rihanna alltid ser så fräsch ut och jag säger:' Hur gör du det? Vi vet alla hur mycket kruka du röker! Och du sover inte för att du är på Instagram vid fyra -tiden på morgonen! ’Tuttar hon med håplös förtvivlan, sa Katy till Elle.



Förvänta dig Ri-Ri på kortnummer. Om hon inte har rökt en del av det gröna. I så fall kan det ta ett tag innan hon kommer tillbaka till dig.

Du måste älska Katy för att du har svarat på en intressant fråga. Vi ställde en gång en z -lista kändis en rimlig fråga bara för att få höra av en armé av PR att klippa ut det och bara prata om några hårprodukter.



x factor öppna auditions 2014

Så faktiskt, Katy, vi hälsar dig för att du är ärlig. För i sanning ser Rihanna seriöst fantastiskt ut hela tiden. Även i de konstigaste få upp av heta byxor och boob rör.

Hon ser snygg ut på omslaget dock

Se Även: