Kara Tointon smäller Strictly Come Dancing -producenter för att medvetet väcka romantik mellan stjärnor

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kara Tointon och Artem Chigvintsev

Kara och Artem efter att ha vunnit Strikt 2010(Bild: BBC)



Den tidigare Glitterball Trophy -vinnaren Kara Tointon tror att Strictly Come Dancing -chefer medvetet försöker skapa romanser mellan stjärnor.



Den tidigare EastEnders-stjärnan samarbetade med professionella Artem Chigvintsev 2010 och de fortsatte med ett fyraårigt förhållande.



'Jag var singel och de satte mig med singeln! Jag var så arg, säger hon till The Telegraph.

katie price och amy willerton

De firade vinnande säsong åtta av BBC -serien med en passionerad kyss och avslöjade kort därefter att de var i ett förhållande.

Kara Tointon och Artem Chigvintsev

Kara och Artem dansar en sensuell rumba (Bild: PA)



Det fanns inga jiltade älskare att sura historien - men ändå, för Kara åtminstone var det inte det glamorösa scenariot du kan tänka dig.

- Det var min värsta mardröm. Jag hatar att människor vet allt, säger hon.



Nedan: Strikt i helgen

Strictly Come Dancing - 12 december 2015 Katie Derham och Anton Du Beke på Strictly Come Dancing Visa galleri

De splittrades sent 2014 efter att deras förhållande tappades av den ryska dansarens visumproblem.

hur gammal är anne kirkbride

”Vi mår bra, men vi är inte ett par längre. Anledningen till att jag inte har talat om det är att jag hatar att läsa om mig själv på det sättet, tillade Kara.

emmerdale moira och cain

Naturligtvis är Curse of Strictly väldokumenterad.

Nedan: Kara och Artem på Strictly 2010

Förra sommaren skilde den tidigare rugbystjärnan i England Ben Cohen sin fru Abby och erkände att han dejtar dansaren Kristina Rihanoff.

Ryssen hade också ett förhållande med en annan före detta partner i boxaren Joe Calzaghe efter att han dumpade sin flickvän en vecka i serien.

Läs mer:

Och det finns till och med relationer som utvecklas bakom stängda dörrar, med domaren Craig Revel Horwood medger: ”Det finns alltid romanser på Strictly. Du vet bara inte om dem. '

Sedan hon skilde sig från Artem har Mr Selfridge-skådespelerskan Kara upptäckts på dejter med före detta This Morning-presentatören Matt Johnson, även han 32, som ser väldigt omtänksam ut.

Kara Tointon, Matt Johnson och Artem Chigvinstev

Kara, Matt, center och Artem

catherine louise abbot-anderson

Den Basildon-födda skådespelerskan, som blev känd för att spela Dawn Swann på Albert Square, visas i The Sound of Music Live i jul.

Hon kommer att spela rollen som Maria i två-och-en-halv-timmars tv-dramatisering av den populära musikalen, som sänds på ITV över jul.

Den tidlösa och sanna historien om Maria och Von Trapp -familjen kommer att få liv med Kara i huvudrollen tillsammans med Downton Abbey -skådespelaren Julian Ovenden som kapten Georg von Trapp.

Produktionen - som innehåller låtar från det klassiska soundtracket, inklusive & apos; How Do You Solve a Problem Like Maria & apos; och & apos; Mina favorit saker & apos; - regisseras av Richard Valentine.

omröstning

Gillar du att se Strictly stars samlas?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Se Även: