JLS öppnar nya London M & M's butik

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

JLS öppnar Europas första M&MS World -butik på Londons Leicester Square

JLS öppnar Europas första M&MS World -butik på Londons Leicester Square



JLS demonstrerade hur & apos; Everybody In Love & apos; är med världens största chokladmärke när folkmassorna visade sig se bandet vid den stora invigningen av Europas första M & M’S World -butik någonsin som lanserades på Londons Leicester Square.

Med utgångspunkt i framgångarna med de ikoniska Times Square, New York, Orlando och Las Vegas -butikerna erbjuder choco -extravaganza med fyra våningar ett stort utbud av exklusiva M & M & S -choklad och varor inklusive kläder, köksutrustning, sängkläder, smycken och glas - liksom som specialdesignade M & M & S-märkesvaror med London-tema.



Årets frågesport 2020

Förutom den ikoniska interaktiva 'Wall of Chocolate' med 22 färger av M & M'S kommer butiksbesökare också att häpna när de passerar genom en autentisk London-dubbeldäckarbuss från 1963 med gigantiska interaktiva skärmar vid ingången.



Butiken har också M & MScope - en interaktiv videolänk till alla våningar, samt ett speciellt visningsrum där du kan få en glimt av M & M’S Mixologer som arbetar hårt med att skapa unika färgblandningar.

En talesman för M & M & apos; s sa: Oavsett om du är en Londoner eller besöker denna fantastiska stad från andra håll i Storbritannien eller utomlands, är M & M’S World ett måste för alla chokladälskare.

Och borgmästaren i London Boris Johnson kommenterade: De kommande olympiska spelen innebär att London aldrig har varit mer på show, och investeringar, till exempel öppnandet av den nya M & M'S World -butiken, skapar inte bara arbetstillfällen för lokalinvånare, utan är viktiga för att behålla vår titeln som en av epicentren för europeisk turism.



Se Även: