Jay Z och Rachel Roys nära relation avslöjades när rykten cirkulerar om att Lemonade är ett '' uppbrottsalbum ''

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Rachel Roy

Det spekuleras i om Lemonade var '' break-up album ''



Beyonces visuella album Lemonade skickar fortfarande chockvågor ut bland fans.



Nu kallas & apos; break-up album & apos;, texterna starkt baserade på fusk och äktenskap har fått vissa att tro att detta är början på slutet för det ultimata maktparet.



Rykten om Jay Zs påstådda affär med den fantastiska modedesignern Rachel Roy dök upp igen efter att den släpptes på lördagskvällen.

Nu har Rachel och Jay Z & # 39; s nära relation avslöjats hittills så långt som i mitten av nittiotalet, cirka 13 år innan rapparen gifte sig med Beyonce.

Gör saken ännu mer förvirrande kan den bittra kärlekstriangeln lägga till ytterligare en spelare i mixen - Rachel & rs ex -make Damon & apos; Dame & apos; Rusa.



Modedesignern Rachel Roy ska ha varit nära Jay Z under åren (Bild: Getty)

vinnare av premieobligationer i augusti

Jay Z och Dash samarbetade för att upprätta & apos; Rocawear & apos; klädföretag, där Rachel fick ett jobb som praktikant.



Samtidigt utökade delägarna sin affärsverksamhet till att inkludera Roc-A-Fella Records och steg genom ledet för att tjäna miljoner.

År 2001 hade Rachel också klättrat på karriärstegen och blivit skapad chef för kvinnor och barns linjer på Rocawear -kläder.

Fyra år senare gifte sig Rachel med Dash, bland rykten om att hon redan hade haft en kort släng med Jay Z, som påstås ha cementerat deras närhet genom åren.

halloween-evenemang 2018 Storbritannien

Det har också föreslagits att Jay Z: s pågående närhet med Rachel var den verkliga anledningen till uppbrottet mellan honom och Solange Knowles på en hiss i New York.

Läs mer: Beyonces syster Solange 'glada' stjärna har avslöjat tuffa upplevelser i Lemonade

En källa berättade Solen : 'Solange hamnade i något slags bråk med Rachel på Met Gala efterfest.

”Rachel brukade vara praktikant på Rocawear förr. Det påstods att Jay och Dash skulle passera tjejer runt kontoret.

Beyonce och Jay Z SKRIMAR rader

Vissa har kallat Lemonade för & apos; break-up album & apos; (Bild: Getty)

'Jay festade när musiktavlan splittrades, och jag hade din fru'.

Dash tog upp förslag Jay Z hade fortfarande möjliga känslor och motvilja mot Dash efter en uppbrott på Met Gala-balen 2014.

När han talade till Hip Hop Motivation sa han: 'Om han försökte skrika åt min fru, fast det var så sjukt.

'Men jag tror inte att han gör det, det vore dåligt, det skulle vara mörkt. Det betyder att han verkligen har en viss ilska. Men jag hoppas att det inte skulle vara så. '

Rachels blomstrande relation med Kim Kardashian, vars man Kanye West är nära vänner med Jay Z, anses också vara en annan anledning till att Rachel och Jay Z har hållit sig nära genom åren.

Läs mer: James corden kanaliserar Beyonce med sidosplittande spoof av Lemonade

hur länge varar ett nfl-spel

Medan Beyonce och Jay Z är värda sammanlagt 700 miljoner pund, har paret plågats av rykten om äktenskapsproblem.

Beyonce väljer att inte låta bli att spekulera i sitt senaste album och sjunger: 'Han vill bara ha mig när jag inte är där, det är bättre att ringa Becky med det fina håret.'

Beyonce

Den exklusiva världspremiären av Beyonce & apos; Lemonade & apos; såg henne svänga en basbollsfladdermus när hon sjöng om fusk och äktenskap (Bild: HBO)

I en bisarr twist i Lemonade -sagan följde Rachel Roy upp albumutgivningen med en kryptisk tweet som tycktes identifiera sig som 'Becky with the good hair'.

Hon skrev: 'Bra hår bryr sig inte, men vi kommer alltid att ta bra belysning, för selfies eller själv-sanningar. Lev i ljuset #nodramaqueens '.

Hon följde senare upp det med en annan tweet och hävdade att hon respekterade 'kärlek, äktenskap, familj och styrka' medan hon föreslog att det hade blivit föremål för 'mobbning'.

Tidigare i veckan avbröt Rachel Roy ett framträdande i New York där hon skulle hålla ett föredrag.

chloe ferry före operationen
Rachel Roy ignorerar frågor när hon kommer hem

Rachel Roy ignorerar frågor när hon kommer hem (Bild: Splash News)

'På grund av en personlig nödsituation har Rachel Roy varit tvungen att ställa in kvällens evenemang. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär ', läste ett mejl.

Hon avbildades också utanför sitt hus på måndagen och vägrade svara på frågor från journalister.

Se Även: