Jawbone Up 2 fitness trackers säljs på Argos eBay -butiken för ett löjligt billigt pris

Tekniska Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



High street -kedjan Argos säljer otroligt billiga fitnessspårare på sin officiella eBay -butik.



Shoppare kan ta upp Jawbone Up 2 aktivitetsmätare i svart för £ 8,99. Det finns även en silverversion till salu för £ 9,99 .



Det vansinnigt billiga priset beror på att Argos blir av med lager via sitt officiell eBay -butik på just denna modell, som ursprungligen lanserades 2015, troligen till följd av att käkbenet gick i förra året.

Men för alla som har lovat att börja sin januari-hälsa-kick och inte är upprörda över att ha den senaste modellspåraren, verkar det vara en hel del. Eller är det?

Bästa träningsspårare och prylar - Topptekniska tillbehör för att komma i form 2018



Visa galleri

Fyndjägare på erbjudanden som delar webbplats Hotukdeals.com har också delade erbjudandet , men några kommentatorer var snabba med att påpeka några problem med bandet.

En skrev: 'Tydligen gick företaget i likvidation så det kommer inte att finnas mer stöd, men det här är i alla fall flera år gammalt. Frestade men vet inte riktigt hur detta kan jämföras med ett Xiaomi -band, även om det kan vara ganska svårt att säga om det finns några kloner av dem om du letar efter en billig. Åtminstone med det här vet du att det är det faktiska. '



Jawbone UP2 Activity Tracker (svart eller grått), Currys PC World, var £ 89,99, nu £ 49. SPARA: £ 40,99

Plocka upp Jawbone UP2 aktivitetsspårare i grått eller svart för under en tenner

En annan svarade: 'Jawbone up 2 är armbandliknande och jag fick många kommentarer om hur vackert det är. Det finns ingen skärm som sparar på batteritiden men betyder att du måste gå in i appen för att titta på dina data. Det mäter inte heller pulsen. Min slutade bara ladda så småningom efter ca 2 år. Sammantaget skulle jag säga att hålla mig till mi band 2, särskilt om det inte kommer att finnas något pågående stöd för detta. '

Andra medlemmar nämnde också problem med remmar som bromsar, men bandet kommer med en 12 månaders garanti från Argos om det händer.

Inför National Fitness Day den 7 september, som också sammanfaller med Paralympiska spelen i Rio 2016, visar datainsikter från Jawbone de tio mest aktiva länderna globalt.

Har du lovat att komma i form för 2018? (Bild: Käkben)

Så även om det ser ut att vara en bra affär till nominellt värde, finns det några fallgropar som köpare bör vara medvetna om innan de tar steget. Återigen finns det värre saker du kan riskera £ 8,99 på ...

Se Även: