James 'Lockie' Lock filmer TOWIE med ny flickvän, medan före detta Danielle Armstrong semestrar med pojkvän

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

James Locke och Yazmin Oukhellou anländer till Faces

James Locke och Yazmin Oukhellou anländer till Faces(Bild: FameFlynet)



Hans före detta flickvän Danielle Armstrong har precis njutit av en romantisk Dubai -semester med den nya fotbollsspelaren pojkvän Daniel Spiller.



Och nu har James 'Lockie' Lock visat att han också har gått mycket vidare och klev ut för att filma TOWIE på söndag med sin nya flickvän, Yazmin Oukhellou.



Lockie avbildades när han anlände till Faces nattklubb i Essex och höll i hand med Yazmin, som han har varit kopplad till sedan januari.

Restaurangägaren såg missnöjd ut med den vackra brunetten och gav henne en beundrande blick när de gungade fram till filmscener för ett avsnitt om St Patrick's Day. (Därav de gröna kläderna!)

James Locke och Yazmin Oukhellou ses anlända till Faces nattklubb i Essex

Lockie såg slagen ut av Yazmin (Bild: FameFlynet)



James Locke och Yazmin Oukhellou ses anlända till Faces nattklubb i Essex

De klädde sig i grönt för att filma avsnitt om St Patrick & apos; s Day (Bild: FameFlynet)

James Locke och Yazmin Oukhellou ses anlända till Faces nattklubb i Essex

Yazmin sa att Lockie förstörde henne på Alla hjärtans dag (Bild: FameFlynet)



Lockie, 30, bekräftade sin romantik med Yazmin, 23, på Instagram och delade ett foto av dem förra veckan vid middagen tillsammans.

Han önskade henne också offentligt en glad alla hjärtans dag.

Yazmin berömde under tiden Lockie's Kitchen -ägaren för att ha förstört henne på alla hjärtans dag och delat med sig bilder av hans presenter inklusive en choklad- och jordgubbsklädd tårta, röda rosor, hjärtformade ballonger och ett kort till den jag älskar.

Instagram
Instagram

Lockies sista förhållande var med TOWIE-medstjärnan Danielle; de var tillsammans innan de gick med i serien och fansen såg dem gå igenom flera upp- och nedgångar på skärmen - inklusive ett engagemang och fuskpåståenden - innan de äntligen slutade.

På julspecialen meddelade Danielle att hon lämnar TOWIE för att kunna fortsätta med sitt liv, eftersom det var för svårt att göra det medan hon hängde runt Lockie.

Lockie sa till henne: Jag önskar dig allt gott, jag menar det. Jag är säker på att du kommer att gå iväg och ha det sagoslut som du alltid har velat ha och jag önskar dig det.

James Lock och Danielle Armstrong på Summer Dreams av Georgia K lanseringsfest, London

Lockie med ex-flickvännen Danielle (Bild: Rex)

James Lock och Danielle Armstrong i The Only Way is Essex

Lockie med Danielle i en TOWIE -scen (Bild: ITV)

Under tiden sa Danielle: Det sista jag ville var att vi bara aldrig skulle prata igen, men jag har lyckats få lite stängning. Jag tror att han förstår och jag vill ärligt att han ska fortsätta vara Lockie som alla älskar och fortsätta få alla att skratta och skämta och allt annat.

'Jag kommer fortfarande uppenbarligen att ha kontakt med alla, men jag känner att efter ikväll har jag sagt adjö. Jag har stängt och jag kan nu se fram emot min framtid.

Den framtiden inkluderar nu Daniel, som spelade för klubbar inklusive Millwall och Gillingham innan han gick i pension från fotbollen och gick in i näringslivet.

Danielle Armstrong

Danielle med den nya pojkvännen Daniel och kompisen Casey Batchelor (Bild: caseybatchelor1/Instagram)

Danielle Armstrong

Danielle har gått vidare från Lockie (Bild: IF)

Danielle och Daniel har just varit på semester till Dubai, där de ställde upp en salig, älskad uppvisning på stranden, kyssade och kramade medan de solade.

Efter en romantisk Alla hjärtans dag -måltid med Daniel, ropade Danielle till fansen att hon älskade honom och leendet på hennes ansikte sa allt.

Se Även: