Paul Walkers oroande obduktion - stjärnan 'lever fortfarande när bilen exploderade i eldboll'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hollywoodskådespelaren Paul Walker tillbringade sin sista dag på jorden med att skratta och chatta med vänner på en välgörenhetsinsamling i Los Angeles.



Och när Santa Clara -evenemanget till förmån för Typhoon Yolanda avbröts den 30 november 2013, bestämde Fast and the Furious -stjärnan att ta en snurr i goda vännen Roger Rodas körsbärsröda Porsche Carrera GT - men det var ett beslut som skulle kostade honom livet.



På kvällen var Paul död, dödad i ett inferno av trasigt vrak när bilen plogade in i en lyktstolpe i höga hastigheter.



Världspremiär för Fast & Furious 6

Paul Walker dödades i en snabb bilolycka (Bild: Getty Images)

Åskådare såg bilen riva motorvägen i mellan 70 och 100 mph innan Roger förlorade kontrollen av okända skäl och skickade fordonet snurra mitt på vägen.

Det ricocheted av en trottoarkant och in i ett träd innan det nästan revs i två av betongstolpen och bröt ut i en låga av lågor.



Hjälplösa vittnen försökte släcka lågorna med brandsläckare, men den smälta eldbollen gick inte att stoppa och båda männen dog på platsen.

Paul Walker dödades i bilolycka

Efterdyningarna av den dödliga kraschen (Bild: splash news)



Med tanke på skräcken från kraschen måste den mest trodde att enfader Paul har dödats omedelbart.

Men hans obduktion avslöjade ett skrämmande faktum - spår av sot hittades i hans luftrör, vilket betyder att han fortfarande andades när elden rasade.

Den 40 -åriga kroppens kropp upptäcktes ligga på rygg på passagerarsätet och hans lemmar hade dragit sig tillbaka och förvrängts till det som kallas en 'pugilistisk hållning'. där kroppens muskler förkortar lemmarna till en & apos; boxerliknande & apos; utseende.

Medicinsk ordbok definierar det upprörande fenomenet som 'orsakat av höga temperaturer i eld, vilket resulterar i muskelstelning och förkortning och kan uppstå även om personen var död före branden'.

Paul Walker race team

Roger Rodas har utsetts till föraren (Bild: Alwaysevolving)

Dessutom avslöjade rapporten hur Pauls kropp brändes så hårt att han bara kunde identifieras av tandläkare och hans förkolnade organ var för skadade för donation.

Samtidigt bröts Roger's skalle och den övre delen saknades och lämnade hans hjärna utsatt.

Rättsfallet fann inga bevis för dryck eller droganvändning och registrerade en dödsdom av 'kombinerade effekter av traumatiska och termiska skador'.

Paul Walker och hans dotter Meadow

Paul Walker och hans dotter Meadow (Bild: Instagram/meadowwalker)

Men Pauls dotter Meadow höll inte med och väckte en felaktig dödsrätt mot Porsche och hävdade att hennes far hade fastnat i den brinnande bilen av sitt säkerhetsbälte.

Enligt stämningsansökan, som erhölls av TMZ, var stjärnan vid liv i en minut och 20 sekunder efter påkörningen men kunde inte ta sig ut eftersom säkerhetsbältet knäppte tillbaka Walker torso med tusentals kilo kraft och därigenom bröt revbenen och bäcken.

Advokater hävdade att det hade tagit en hel minut för branden att bryta ut, vilket gav Paul gott om tid att fly. De påstod också att bilen saknade tillräckliga dörrförstärkningar och att tillverkare inte hade använt bränsleledningar som lossnar för att förhindra brand i en krasch.

Meadow väckte en orättvis dödsfall (Bild: meadowwalker/Instagram)

I stämningen stod det: Om dessa defekter saknas i Porsche Carrera GT, skulle Paul Walker leva idag.

Meadows advokat Jeff Milam berättade för ABC -nyheten att fordonet var en & farlig bil & apos; att 'inte hör hemma på gatan', men Porsche försvarade sig med att Paul visste 'medvetet och frivilligt antog alla risker, faror och faror när det gäller användningen av ämnet 2005 Carrera GT.'

Striden löstes 2017 när den felaktiga dödsräkningen drogs tillbaka och en förlik nåddes, även om villkoren aldrig har avslöjats.

Se Även: