Jake Paul sätter viktgräns för potentiell kamp med UFC-stjärnan Conor McGregor

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Jake Paul är villig att slåss på en karriär lätta 175lb för att säkra en sammandrabbning med UFC-legenden Conor McGregor .



betydelsen av 1212 numerologi

Paul har jagat en kamp med irländaren sedan innan han gjorde sin professionella boxningsdebut 2020 men har fått lite uppmuntran från den tidigare tvåfaldige UFC-mästaren. McGregor har nyligen börjat erkänna YouTube-stjärnan med några nedsättande kommentarer på sociala medier, men en kamp mellan de två är fortfarande en bit borta.



McGregor, som inte har kämpat sedan han bröt benet i sin trilogikamp med Dustin Poirier förra sommaren, har två matcher kvar på sitt UFC-kontrakt. Kampanjen kommer sannolikt att göra allt den kan för att hålla fast vid sin stjärnattraktion, förutsatt att han gör en framgångsrik återkomst från skada.



 Jake Paul vill ta sig an Conor McGregor
Jake Paul vill ta sig an Conor McGregor ( Bild: Sports Illustrated via Getty Images)

Paul har samtidigt tagit ett proffsrekord på 5-0, genom att besegra andra YouTubern AnEsonGib, före detta NBA-stjärnan Nate Robinson och tidigare MMA-framstående Ben Askren och Tyron Woodley. Men hans sjätte proffskamp mot Hasim Rahman Jr har ställts in efter att Paul anklagade tungviktaren för att inte ha lyckats få vikt till tävlingen.

Men trots en oundviklig väntan på att möta McGregor har Paul redan siktet inställt på att slåss vid gränsen för lätt-tungvikt. Det skulle vara det högsta som McGregor har kämpat för, även om det bara är fem pund efter sina tre matcher i weltervikt i UFC.

Skulle Jake Paul slå Conor McGregor? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan



Det skulle se Paul tvinga sig själv att tappa en sten från sin ram som tidigare kämpat på 190lb. Tillfrågad på DAZN Boxing Show om en potentiell kamp med McGregor är större än en revansch mellan McGregor och Floyd Mayweather , Paul sa: 'Mig mot Conor är en mycket större kamp. Vi vet att det bara är ett pengarspel om de slåss.

'Mig vs Conor är mycket mer konkurrenskraftig, det kommer att bli mycket mer skitpratat, mycket mer underhållande, och det är den som alla verkligen vill ha. Vi skulle båda komma in på 175 pund, det är bara mer vettigt. Vi' Om båda är yngre, är vi båda i toppen av våra karriärer när det gäller vår ryktbarhet, det är bara vettigt.'



Se Även: