'Jag låter inte pojkvän sluta sitt jobb om han inte går med på mitt kontroversiella krav'

Berättelser från verkliga livet

Ditt Horoskop För Imorgon

En kvinna har ställt sin pojkvän ett kontroversiellt ultimatum om att sluta sitt jobb – och många tror att hon har rätt. 35-åringen tog till Reddit för att förklara sitt dilemma och måste ha varit ganska nöjd med feedbacken.



Hon förklarade att hon äger sitt eget hus direkt efter ett rejält arv från sina morföräldrar och hade diskuterat med sin sambo om han skulle flytta in. Det har dock uppstått komplikationer då den 34-åriga pojkvännen inte alls gillar sitt jobb p.g.a. av de stressnivåer han har varit under.



alex scott jamie redknapp

Han vill sluta sitt jobb och kvinnan skulle kunna försörja dem båda ekonomiskt, men hon har ett enkelt krav.



'Min partner frågade om de, efter att de flyttat in, kunde sluta sitt jobb för att minska mängden stress de är under,' förklarade hon.

 Hon hävdar att platsen huvudsakligen hålls snygg, så det skulle inte bli för mycket arbete för honom.
Hon hävdar att platsen huvudsakligen hålls snygg, så det skulle inte bli för mycket arbete för honom. ( Bild: Getty Images/iStockphoto)

Få de nyheter du vill ha direkt till din inkorg. Anmäl dig till ett NEWSAM nyhetsbrev här .

'Det skulle vara väldigt lätt för mig att försörja oss båda, speciellt utan hyra/bolån, och skulle tillåta dem att antingen hitta ett annat jobb eller göra något de tycker om. Jag tycker om mitt arbete, så jag är glad att fortsätta arbeta .'



leeds united red bull

Som svar på detta sa hon dock att hennes pojkvän borde göra 40 timmars husarbete i veckan så att de båda kunde sitta i ett rent och städat hus i slutet av varje dag.

'Jag sa att om det fanns en eller två sysslor som de absolut hatade att jag inte skulle ha något emot att ta hand om dem, men eftersom vi inte hade några husdjur eller barn och inte har några planer på att skaffa några, borde det vara lätt för dem att ta hand om resten av sysslorna', fortsatte hon i Reddit-inlägget.



'På så sätt kan vi båda koppla av i slutet av dagen i ett rent hus. Dessutom tror jag ärligt talat inte att det finns ens 40 timmars sysslor att göra. Jag håller huset relativt rent själv och med en roomba som går igång. dagligen skulle den enda dagliga sysslan vara matlagning och disk.'

rugbyspelare med mnd

Flickvännen föreslog att huset ändå skulle hållas hyfsat snyggt och om hennes pojkvän fick ett nytt jobb skulle hon givetvis dela upp husarbetet jämnt igen.

 Hon har sagt att han skulle behöva fortsätta arbeta om han inte skötte sysslorna runt huset.
Hon har sagt att han skulle behöva fortsätta arbeta om han inte skötte sysslorna runt huset. ( Bild: Getty Images/Maskot)

'Huset är inte en herrgård, och jag kan få dessa sysslor gjorda på mina lediga dagar, så det borde vara mer än lätt att dela upp sysslorlistan till en eller två uppgifter om dagen, få allt gjort under vecka', sa hon.

Men pojkvännen var mindre imponerad när han hörde den här nyheten och blev upprörd över begäran.

'Jag sa att om de inte ville göra sysslorna kunde vi hålla dem splittrade, men de måste fortsätta jobba också. Jag skulle inte betala för dem. Detta gjorde dem ännu mer upprörda, och nu ger de mig den kalla axeln', avslutade hon.

Som svar hävdade en Redditor: 'Du är tillåten och klok att sätta förväntningar innan du låter din partner flytta in hos dig, och det är mycket rimliga förväntningar.'

Medan en annan sa: 'Om bara en person arbetar för att försörja ett par, borde den andra göra allt hushållsarbete..'

912 ängelnummer betydelse

Har du en historia att dela med dig av? Vi vill höra allt om det. Maila oss på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Även: