Jadon Sanchos Man Utd -tröjnummer meddelades när Edinson Cavani behåller nr 7

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Jadon Sancho kommer att bära tröjan nummer 25 den här säsongen efter att ha slutfört en övergång på 73 miljoner pund till Manchester United.



De röda djävlarna tillkännagav att Englands landskamp har skrivit pennan om ett femårskontrakt med Old Trafford -klubben på fredagen - tre veckor efter att ha bekräftat att de hade nått en överenskommelse med Borussia Dortmund.



Det hade ryktats om att Sancho skulle ta Edinson Cavanis tröja nummer 7, men Uruguayan håller fast i tröjan efter att han skrev under ett års förlängning med Red Devils i maj.



är katie price gravid

Ole Gunnar Solskjær har inte riskerat att rubba äppelvagnen genom att ta ur Uruguay -landskampen antalet för sin sista säsong i United och lämna den till sin nya gyllene pojke.

Solskjaer var full av beröm när Sancho tillkännagavs på fredagen.

Jadon Sancho har anslutit sig till Man United i en överföring på 73 miljoner pund från Dortmund

Jadon Sancho har anslutit sig till Man United i en överföring på 73 miljoner pund från Dortmund (Bild: Manchester United via Getty Imag)



Han sa: 'Jadon förkroppsligar den typ av spelare jag vill ta med till klubben, han är en forwardspelare i de bästa traditionerna i Manchester United. Han kommer att utgöra en integrerad del av mitt lag under de kommande åren och vi ser fram emot att se honom blomma ut.

cliff är en kändis

'Hans mål och assist -rekord talar för sig själva och han kommer också att ge teamet en enorm takt, känsla och kreativitet. Old Trafford kommer att ge honom den plattform han behöver för att släppa sin outnyttjade talang och prestera på högsta nivå.



- För en spelare i hans ålder har Jadon redan uppnått mycket och visat mod att gå och bevisa sig utomlands. Vi ser alla fram emot att välkomna Jadon till truppen när vi förbereder oss för den nya kampanjen.

Solskjaers assistent Mike Phelan hade också mycket positivt att säga om den unge engelsmannen.

Han sa: 'Vi ser att han kommer att ta med oss ​​någon form av framkant, lite av något annat.

'Manchester United har tagits upp på bredspelare, spelare som spelar med bredd, men också spelare som kan engagera sig mot en mot en, öppna upp områden för andra spelare och vara kreativa högt upp på planen.

vilken kanal finns liverpool v arsenal på

'Så vi känner att han i så ung ålder har dessa egenskaper. Premier League -erfarenhet han behöver, även om han redan har gjort en hel del i sin karriär.

'Så vi tror bara att Jadon, som spelar bra, kan vara riktigt konstruktivt för oss, riktigt kreativt och kanske låsa upp de dörrar som vi har haft svårt att göra.'

Sancho känner Manchester väl från sin tid i City och säger att han inte kan vänta med att börja jobba för de röda djävlarna.

Vill du ha en exklusiv förhandsförhandsvisning av din klubb - både i din inkorg och genom din brevlåda? Gå hit för att ta reda på mer och säkra din kopia

halloween kostymer för barn 2018

-Jag kommer alltid att vara tacksam mot Dortmund för att jag fick möjlighet att spela fotboll i första laget, även om jag alltid visste att jag skulle återvända till England en dag, säger den nya Man United-värvningen.

- Chansen att ansluta sig till Manchester United är en dröm som går i uppfyllelse och jag kan bara inte vänta med att prestera i Premier League.

- Det här är en ung och spännande trupp och jag vet att vi tillsammans kan utvecklas till något speciellt för att få den framgång som fansen förtjänar. Jag ser fram emot att arbeta med tränaren och hans tränarteam för att vidareutveckla mitt spel. '

Se Även: