Iranska Hulk vs Kazakh Titan regler, rundor längder och domare för boxning fight

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Iranska Hulk och kazakiska Titan kommer att ägna åtta minuter åt att försöka slå ut varandra på P7 Arena i Dubai när de äntligen kliver i ringen tillsammans.



Den supertungviktsduon kommer att tävla under fyra omgångar på två minuter i en utställningsmatch som leder till en natt med vit krageboxning från brittiska kampanjen Wicked 'n' Bad. De har båda tränat i månader för att förbereda sig för kampen, efter att först ha kommit överens om att möta varandra i någon form av strid så länge sedan som i november 2020.



Domare kommer att avgöra en vinnare i det osannolika fallet att de två massiva männen slutar med att gå den fyra runda distansen, och paret kommer att tävla enligt vanliga regler för utställningsboxning. De förväntas bära 12 oz handskar och inga huvudbonader för kampen, liksom alla andra på kortet.



Det finns ingen viktgräns för kampen, och det förväntas att det kommer att finnas en enorm skillnad mellan storlekarna på de två fighters. Iranian Hulk sägs vara 6'2', medan kazakisk Titan bara är 5'8', och viktskillnaden kommer också att vara enorm.

Tidigare i veckan anlände supertungviktarna till Dubai och hade en hetsig nedstirrande, som snabbt övergick till våld som såg att båda männen hölls tillbaka av säkerheten. Iranska Hulk, vars riktiga namn är Sajad Gharibi, gjorde det första trycket innan han slogs tillbaka av kazakiska Titan, vars riktiga namn är Djumanov Almat Bakhytovich.

Fansen började bli oroliga för Gharibi när han efter att ha visat sig vara ur form under bilder bakom kulisserna av ansiktsmatchen, postade några konstiga träningsfilmer. Han kunde ses träna med Hamzeh Moradian och slå vadder, men såg långsam och stel ut som en rå nybörjare.



Han har dock lagt upp filmer som visar hans slagmotstånd och tar tunga skott från sin tränare, som är en mångfaldig mästare i kickboxningsstilen. Han verkade väl kunna ta emot slagen och berättade senare för fansen att slagen var 'dödliga'.

Tror du att iranska Hulk kommer att besegra kazakiska Titan i sin boxningsdebut? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan!



'Under de dödliga nävarna av frälse förbundskapten och mästare av sju världsmedaljer och fem asiatiska medaljer överlevde jag i kickboxning och savate', skrev han på Instagram . 'Jag hade aldrig upplevt så kraftiga slag förut.'

Samtidigt har kazakiska Titan sett lite mer imponerande ut i sina träningsbilder, efter att tidigare ha hävdat att han hade någon slags kampsportsbakgrund. Han delade videor som visar hur han deltar i ett öppet träningspass och slår en dummy, som båda såg kompetenta ut.

Han har insisterat på att han vill låta fansen veta vem han är, efter att många hånade honom för hans lilla sociala medieföljare. Gharibi är betydligt mer känd, med nästan 1 miljon följare på Instagram, till sina drygt 33 100.

Se Även: