iPhone-användare kan äntligen skicka WhatsApp-meddelanden utan internetanslutning - så här

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Över en miljard människor använder WhatsApp för att hålla kontakten med vänner och familj varje månad, men det finns en funktion som gör många iPhone-användare galna.



joshua v fury date

När du är på Tuben eller i ett område utan mobilsignal är det omöjligt att trycka på skicka på ett meddelande, vilket innebär att du måste komma ihåg att gå tillbaka och skicka det när du är online igen.



Inte mer, mina vänner. I sin senaste uppdatering för Apple iOS-enheter har WhatsApp lagt till möjligheten att skicka meddelanden även när du inte har en anslutning.



Meddelanden kommer att köas och skickas så fort du får signal - på ungefär samma sätt som mejl, sms och Facebook Messenger-inlägg.

WhatsApp har lagt till möjligheten att skicka meddelanden även när du inte har en anslutning

För att dra nytta av den nya funktionen behöver du bara uppdatera oss till den senaste versionen av WhatsApp (version 2.17.1) på din iPhone, iPad eller iPod Touch.



Möjligheten att köa WhatsApp-meddelanden offline har varit tillgänglig på Android sedan åtminstone juni förra året, enligt ett forum på AskDifferent .

iOS-uppdateringen innehåller också en omdesignad skärm för lagringsanvändning, som låter dig hantera telefonens lagring genom att rensa vissa meddelandetyper – som videor – från specifika chattar.



love island-tävlande 2018

Det låter dig också skicka upp till 30 bilder eller videor samtidigt.

Flicka på telefonen

Meddelanden kommer att köas och skickas så snart du får signal (Bild: Getty)

ängel betydelse av 222

Tidigare denna månad tvingades WhatsApp förneka påståenden att ett allvarligt fel i dess kryptering kunde tillåta meddelanden avlyssnas utan användarens kännedom .

Forskning från University of California har visat sig Väktaren hade hävdat att WhatsApp-ägaren Facebook och andra kunde läsa meddelanden med en säkerhetsbakdörr i systemet.

Men meddelandetjänsten beskrev förslaget som 'falskt'.

'WhatsApp ger inte regeringar en 'bakdörr' till sina system och skulle bekämpa varje begäran från regeringen om att skapa en bakdörr,' sa en talesperson.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: