iPhone 11-skärmen 'krossar' efter att en smartphone för 729 pund kastades utanför Apple Store

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Idag, ivrig iPhone fans runt om i världen strömmade till Äpple butiker för att lägga vantarna på teknikjättens senaste smartphones - den iPhone 11 , iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.



Men fans i kön utanför Apples butik på 5th Avenue, New York, fick en överraskning, eftersom ett modigt telefonfodral satte iPhone 11 på det ultimata testet.



anthony joshua tyson raseri

Mous, som är känt för sina skyddsfodral, kastade en helt ny iPhone 11 till en förvånad förbipasserande, som inte såg den komma, vilket ledde till att £729 kraschade till marken.



När den förbipasserande, 14-årige Michael Burkhardt, lyfte telefonen verkade skärmen ha spruckit, till hans bestörtning.

Mous grundare med Michael Burkhardt (Bild: Mous)

Han sa: Jag kom hit idag för att se den nya Apple Store, med förväntningen att bara ta bilder, ärligt talat. Någon gick fram till mig för att fråga om jag skulle skaffa den nya iPhone, som jag ville ha men jag skulle inte ha kunnat få den eftersom jag är 14 och den ligger utanför min prisklass!.



'Jag blev imponerad när de sa att de hade stått i kö för att få en telefon att ge bort, och att de skulle ge den till mig!

När den landade på golvet verkade det som om den hade spruckit, precis som telefonen jag redan har.



iPhonen var helt okej, tack vare Mous Limitless 3.0-fodralet som den hade på sig (Bild: Mous)

Apple-event 2019

Men allt var inte som det verkade - Mous hade faktiskt applicerat ett förkrossat glasskärmskydd på iPhone 11 innan han kastade det på Mr Burkhardt.

Tack och lov, när detta hade tagits bort, var iPhone helt bra, tack vare Mous Limitless 3.0-fodralet den hade på sig.

världens bästa hus

Lucy Hutchinson, medgrundare av Mous, sa: Detta stunt gav oss möjligheten att starta samtal med människor runt om i NY och verkligen visa dem vad våra produkter kan stå emot.

Mous nya serie av iPhone-fodral är tillgängliga nu här .

Mest lästa
Missa inte

Se Även: