Inside Love Island -vinnarna Cara De La Hoyde och Nathan Masseys fantastiska bröllop

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nathan Massey och Cara De La Hoyde har delat den första titten på deras fantastiska bröllopsdag.



Love Island -stjärnorna knöt knuten i en sagoceremoni i Kent nästan tre år efter att ha vunnit ITV2 -dejtingshowen 2016.



Cara, 29, bar en störtande vit klänning och spetsslöja designad av Say Yes To The Dress -stjärnan Christine Dando.



När hon gick nerför gången X Factor -stjärnan Scarlett Lee serenaderade sina gäster med romantiska ballader.

Nathan och Cara sa & apos; Jag gör & apos; vid en fantastisk ceremoni i Kent (Bild: OK!/Liz Gregg)

Brudgummen Nathan, 27, beskrev ögonblicket som hans höjdpunkt för hela dagen: ”Cara såg otroligt ut. Det var mer sannolikt att jag skulle gråta men ingen av oss gjorde det! Vi är inte särskilt romantiska människor.



Han sa också i deras exklusiva intervju med ok! Tidskrift att bröllopet var & apos; bästa dagen i hans liv. & apos;

Paret sa att jag gör det framför 120 gäster på Preston Court Barn i Canterbury, efter att ha förlovat sig förra året.



X Factors Scarlett Lee uppträdde för gäster (Bild: Dymond/Thames/Syco/REX/Shutterstock)

Att avslöja att de hade upplevt en & två dagars baksmälla & apos; efter de häftiga firandet sa Nathan: Det gick perfekt. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag tappade rösten! Alla har sagt att det är det bästa bröllop de någonsin har varit på.

'Alkoholen flödade och alla köpte drycker till oss! Efter bröllopet slog vi läger med våra vänner i tipis. Vi hade drinkar, pratade om dagen och sedan boogade vi bort natten. Jag gick inte och la mig förrän klockan fem på morgonen och sedan gick vi upp klockan 7 för att grilla och laga bacon och korvrullar till alla.

Cara och Nathan

Cara och Nathan träffades på Love Island 2016 (Bild: ITV)

Men den stora dagen var nästan i fara när Nathan drabbades av en skada före bröllopet och vred på fotleden några dagar innan.

Cara sa: Ingen ville berätta för mig! De var för rädda. När min brudtärna berättade vad som hade hänt, trodde jag att de avvecklade mig.

Tack och lov gick allt som planerat och efter att ha gjort deras fackliga officiella skämtade Cara och Nathan att de bekräftade sin status som Love Islands mest framgångsrika par någonsin.

Läs Nathan och Caras fullständiga berättelse i OK! Tidskrift

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Redan 2016 gick paret ihop den allra första dagen i villan och gick inte på dejter med någon annan.

Ett år efter att paret gick igenom en kort splittring medan Cara var gravid med sonen Fred, men de försonades strax före förlossningen.

Nathan ställde sedan frågan förra året under en romantisk semester till Love Island -villan där allt började.

Efter att ha knutit knuten har Cara redan bytt namn på sociala medier till & amp; Cara De La Hoyde - Massey, & apos; avslöjar hennes nya titel.

Läs hela intervjun och se alla fantastiska bilder från Cara och Natans bröllopsdag i veckans OK! tidningen - ute rikstäckande på tisdag!

Se Även: