Inne i Dan Osbornes elaka fuskhistoria när han erkänner att han var otrogen mot Jac Jossa

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dan Osborne har äntligen erkänt att han har fuskat Jacqueline Jossa efter år av förnekande att han var otrogen.



Dan erkände att han lurade Jac och sa: 'Jag har gjort saker som jag inte borde ha gjort' men hävdar att Jac har förlåtit honom. '



I & apos; m A Celebrity-vinnaren delade sig kort från den tidigare TOWIE-stjärnan efter spänningar som växte mellan on-off-paret under lockdown men de kom snabbt ihop igen.



Jacqueline, som delar döttrarna Ella och Mia med Dan, sägs ha gått tillbaka till sina föräldrars hus för att få lite tid för sig själv och arbeta med sitt äktenskap.

Paret hade lovat att få tillbaka sitt äktenskap efter att hennes seger i djungeln besmittats av påståenden Dan hade varit otrogen med den tidigare Love Island -stjärnan Gabby Allen.

Jac har enligt uppgift separerat från den tidigare Towie -stjärnan, 28 (Bild: Instagram)



Även om Dan erkände att han var otrogen, bekräftade han inte vilka av fuskryktena som stämmer.

Dan, 29, berättade Solen : 'Jag har gjort misstag, ja. Jag har gjort saker som jag inte borde ha gjort. Jag och Jac har talat om det och hon har förlåtit mig.



'Jag vet att jag tidigare förnekat saker när de inte är sanna, sedan när något har varit sant har jag förmodligen bara hållit käften. Jag var en annan person.

Jac har tidigare tagit upp sin makes fuskanklagelser på ITVs Lorraine efter att ha lämnat djungeln, sa Jacqueline: 'Jag vill trycka på en omstartsknapp. Det har varit två år sedan jag i princip gav honom ett helvete och det är inte så att han har försvunnit lätt alls.

'Han vet att han gjort fel.'

(Bild: TeddyEdwardes / Twitter)

Men det är inte första gången Dan står inför anklagelser om att ha spelat borta under sitt sjuåriga förhållande med den tidigare EastEnders-stjärnan.

2015 väckte Dan ilska när det ryktades att han hade avvikit från Jacqueline med en välkänd modell.

Reality -TV -hunken förnekade att de deltog i en naken FaceTime -chatt med Teddy Edwardes efter att nakna bilder dykt upp online.

Bilderna som delas av Twitter -användaren & apos; Celebrity Busted & apos; visade huvud, axlar, bröst och penis av en man med liknande tatueringar som Dan.

En talesman för TOWIE -stjärnan förnekade dock att han var mannen på bilderna och sade: Det är en fullständig fejk, någon har lagt den där tatueringen.

Även modellen Teddy tog sig till sociala medier för att dela med sig av sin ilska och insisterade på att någon var ute efter att hämta henne.

Jac och Dan tar enligt uppgift & apos; tar tid & apos; efter att deras äktenskap blev & apos; omöjligt & apos; (Bild: Jacqueline Jossa / Instagram)

'Ingen aning om vem som ligger bakom detta & amp; bystade & apos; profil men i flera månader nu har de använt mitt namn för att få mig att se dålig ut. 100 procent inte jag. Weirdos ', sa hon på Twitter.

Trots det faktum att de stannade tillsammans sägs dramatiken och spekulationerna ha orsakat en klyfta mellan Dan och Jacqueline, som hade fött dottern Ella bara nio månader tidigare.

Ändå fortsatte de och levde ett till synes lyckligt liv.

Det var tills några månader senare när en tjej som Dan hade träffat på en utekväll påstod att han hade bett henne tillbaka till sitt hotellrum.

Sharn Alford

Sharn Alford och hennes kompis hävdade att Dan hade bett dem tillbaka till sitt hotellrum (Bild: Facebook / Sunday People)

Enbarnsmor Sharon Alford och hennes vän Candace Evans hävdade att de fångade Dans blick i en nattklubb i Kent och ombads att gå till ett VIP-område för att gå med honom.

Vännerna publicerade senare fotografier online och hävdade att Dan bad dem att gå till sitt hotell.

Sharn berättade för Sunday People: 'Vi gick tillsammans och gick ut till huvudgatan. Han höll i våra händer. Han bad oss ​​gå tillbaka till sitt hotellrum.

Han sa det bara till mig och min kompis - det var inte som att vi blev inbjudna tillbaka till en stor fest. Vi visste att han hade en flickvän, vi sa det till honom, men han verkade inte störd.

Jac och Dan kärlekshistoria sträcker sig över sju år och paret har två barn tillsammans (Bild: danosborneofficial/Instagram)

Paret går igenom en tuff tid i lockdown (Bild: jacjossa/Instagram)

Dan - som hade förlovat sig med Jac bara fyra månader tidigare - erkände att han träffade tjejerna men nekade att han skulle bjuda tillbaka dem till ett hotell.

En talesman för realitystjärnan vid den tiden insisterade: 'Dan har sagt att det inte finns någon sanning i detta alls.

'Dessutom övernattade han inte på ett hotell och han återvände hem efter att ha lämnat klubben'.

Jacqueline tog senare upp rykten om att hon var sjuk i skandalerna och insisterade på att hon önskade att folk skulle tro hur lyckliga paret är tillsammans.

Fusk anklagelser drabbade Dan och Jaqueline igen 2018 när TOWIE -stjärnan ryktades ha kommit nära Love Island -stjärnan Gabby Allen (Bild: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Dan och Gabby blev nära medan de var i CBB -huset (Bild: C5)

Efter ett par lyckliga år tillsammans träffade fuskpåståenden Dan och Jaqueline igen 2018 när TOWIE -stjärnan ryktades ha kommit nära Love Island -stjärnan Gabby Allen.

Marcel Somerville, som var Gabby's pojkvän vid den tidpunkten som debiterade affären, twittrade: 'Tyvärr blev anklagelserna om att Gabby fuskade mig med Dan Osbourne uppmärksammade av en mycket tillförlitlig källa.'

Dan och Jacqueline splittrades kort efter att Dan upptäcktes med den tidigare ön som njöt av solen på en yacht.

Men både han och Gabby har alltid förnekat att det hände något romantiskt mellan dem och hävdade att de bara var vänner på semester med en grupp kompisar.

Gabby Allen dök upp på säsongen 2017 av Love Island

Sedan tillbringade Dan och Gabby tid i Celebrity Big Brother -huset tillsammans.

Jacqueline erkände att det var svårt att titta på dem tillsammans i serien och sa då: 'Jag vet att de bara är vänner men det var inte trevligt för mig att titta på för jag visste vad alla skulle säga om deras förhållande'.

Snabbspolning ett år senare och Love Islanders ex Myles Stephenson berättade för Jacqueline att han trodde att ryktena var sanna medan paret var i djungeln tillsammans.

Efter att ha hört påståendena rapporterades att EastEnders -stjärnan Jacqueline ville lämna tävlingen efter att spekulationerna togs upp igen i en outsänd scen.

Jacqueline hade en & tuff tid & apos; i djungeln när jag hörde rykten (Bild: REX)

Dan rusade till Australien för att sätta rekordet (Bild: Instagram)

Jac och Dan äktenskap var också gungade av påståenden om att Dan låste läpparna med 2018 Love Island -tävlaren Alexandra Cane, 27.

Han anklagades för att ha snogat den sexiga stjärnan mitt i nattklubben Manchester's Neighborhood.

Ögonvittnen hävdade att Dan satte rörelserna på Alex när de träffade dansgolvet under den stora utekvällen.

En festare sa till The Sun: 'Dan var över Alexandra. Vid ett tillfälle tog han tag i henne och kysste henne.

Ögonvittnen hävdade att Dan satte rörelserna på Alex när de träffade dansgolvet under den stora utekvällen (Bild: Instagram)

”Han är en gift man så det var ganska chockerande. Hon tyckte inte så mycket om det, men hon skrattade åt det.

Rapporter från insiders hävdade att paret lämnade tillsammans i en taxi med andra vänner när festen var över.

Men Dan och Alex representanter sköt tillbaka på rapporterna.

vad betyder 2 12

I ett gemensamt uttalande sa de till NEWSAM Online: 'Absolut ingenting hände med Alex - Dan har varit vänner ett tag med henne efter att ha arbetat tillsammans. De träffade alla vänner och njöt av en bra utekväll som vänner gör.

Alex dök upp under säsongen 2018 av Love Island (Bild: Instagram)

Paret har haft ett stenigt sjuårigt förhållande (Bild: Instagram)

Medan hon var i djungeln fördes ännu en fuskanklagelse till Jacqueline.

Modellen Chloe Ayling berättade solen att hon hade en trekant med Dan och amerikanska realitystjärnan Natalie Nunn på ett hotellrum efter en natt med kraftigt drickande.

Hon hävdade att Dan hade fullt sex med Natalie framför mig i badrummet och kysste sedan och utförde en sexhandling mot mig.

Modellen kommenterade att hon tycker så synd om Jacqueline. Hon förtjänar att veta vad Dan är. Han gör henne dum.

Modellen och Celebirty Big Brother -stjärnan Chloe Ayling gjorde chockpåståenden om Dan Osborne (Bild: Kanal 5/PA)

Hon fortsatte: 'Jag minns tydligt att Dan sa att han behövde åka för att han tillbringade dagen med Jacqueline och barnen eftersom det kändes så upprörande med det som just hade hänt.

'Jag har ångrat det sedan dess.'

Trots anklagelserna förlät Jacqueline Dan och strax därefter utfärdade han en offentlig ursäkt och lovade att ge sitt förhållande ett nytt försök.

Se Även: