'Jag kommer ihåg den sista kramen för alltid': Pappa till Brit -bröder som dödades i helikopterkrasch i Grand Canyon hyllar söner

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Fadern till de två bröderna som dödades i Grand Canyon -helikoptertragedin har sagt att han kommer att minnas sin sista kram med dem för alltid.



pankreascancer fruktansvärd död

Rev David Hill framförde kommentarerna inför en minnesstund i Worthing, West Sussex, på fredagskvällen som ägde rum för att hedra hans söner, den 30-årige bilförsäljaren Stuart och den 32-årige advokaten Jason och Stuart & apos; flickvän Becky Dobson, 27.



St Matthews kyrka i Worthing, West Sussex, höll en bönegudstjänst där vänner, familj och välmående delade med sig av sina sympatier.



Det fanns bara plats för dem som ville komma ihåg de unga offren.

Böner sades också för överlevande Ellie Milward, 29, Jonathan Udall, 32, och Jennifer Barham, 39, som vårdas på sjukhus i Amerika för kritiska skador, liksom piloten Scott Booth, 42, som också skadades.

I ett samtal med journalister utanför St Matthews kyrka sa Hill att allt var 'otroligt rått' och att han skulle 'gråta ögonen' vid gudstjänsten.



Hundratals människor packade in i kyrkan (Bild: PA)

Jason Hill dödades tillsammans med sin bror i kraschen (Bild: Linkedin)



Han sa att han tänkte på alla 'sex underbara människor' som var involverade i tragedin och hade hoppats att veterinärreceptionisten Dobson en dag skulle ha blivit hans svärdotter.

Herr Hill, medlem i kyrkans förkunnarteam, tillade: ”Om jag säger en sak till dem som lyssnar: När du nästa gång ser dina barn eller någon som är viktigast för dig, ge dem en kram.

'Det kan låta väldigt trivialt men det allra sista jag gav mina barn var en kram.

'Den kramen kommer jag att komma ihåg för resten av mitt liv.'

Sju ljus tändes för dem som dog (Bild: PA)

När han deltog tillsammans med sin fru Sandra och fru Dobsons familj sa han att gudstjänsten visade kyrkan och Worthing 'när det var som bäst' på grund av hur samhället möts vid behov och tillade: 'De bevisade det (innan) i Shoreham katastrof de kan vara där för människor. '

Ärade Sara-Jane Stevens, som ledde gudstjänsten, kom ihåg Hill-bröderna som 'kärleksfulla och fula av bus'.

Fadern till Becky Dobson har beskrivit henne som & full av kärlek & apos; efter att hon förlorat sitt liv tillsammans med sin pojkvän och hans bror när en helikopter kraschade i Grand Canyon.

I ett uttalande som släpptes av familjen Jason och Stuard Hill kom bröderna ihåg som underbara söner, oskiljaktiga bröder och anmärkningsvärda människor som verkligen var älskade och kommer att saknas djupt av så många, många människor.

Becky Dobson dödades i den fruktansvärda helikopterkraschen på lördagen (Bild: Facebook)

Platsen för helikoptertragedin i Grand Canyon

De tragiska händelserna i Grand Canyon -kraschen under helgen har 'påverkat personligen' på Worthing -kyrkan.

En kapellan på Worthing sjukhus tillade: 'Barn är en gåva och ett lån, men när de tas från oss sliter det ur dig.'

Veterinärreceptionisten Becky, 27, dog i lördagens tragedi tillsammans med sin pojkvän, bilförsäljaren Stuart, 30, och hans advokatbror Jason, 32.

Nygifta Ellie, 29, och Jonathan (Jon), 32, lämnades kämpa för sina liv på sjukhus, tillsammans med Jennifer Barham, 39, och amerikanska piloten Scott Booth, 42.

Becky Dobson, veterinärreceptionist från Worthing, har utsetts till ett av offren (Bild: Facebook/Becky Dobson)

Stuart, på bilden med Becky, firade sin 30 -årsdag (Bild: Facebook/Becky Dobson)

Jon tillbringade åtta timmar som var fast i vraket innan han räddades, har det framkommit.

Alla fyra som mirakulöst överlevde den eldiga kraschen fördes med flyg till sjukhus i ett kritiskt tillstånd.

De sex vännerna gick på sightseeingtur som en del av en resa för att fira Stuart Hills 30 -årsdag, avslöjade hans hjärtbristade far.

Tragedin inträffade bara tre månader efter att Ellie och Jon gifte sig inför familj och vänner, inklusive Becky och Stuart.

Grand Canyon -helikopterkrasch överlevande Jon Udall och Ellie Milward (Bild: Facebook)

Hill -brödernas far, berättade pastor David Hill för Kvällsstandard att hans familjs enda tröst var att de 'otroligt nära' syskonen dog tillsammans.

Han sa: De två bröderna älskade varandra och var väldigt nära varandra, så vår olycka är deras stöd - för de gick tillsammans, och jag kommer att tacka Gud varje dag för dem.

pret en krubbadöd

De var verkligen älskade av massor av människor. De var otroligt nära, och som föräldrar känner vi oss välsignade att ha haft dem, men ett ljus har verkligen släckts.

Pastor Sara-Jane Stevens sa att de stöttade David och Sandra Hill efter att deras söner dog i den tragiska kraschen.

Hon sa: 'David och Sandra är en del av kyrkofamiljen här i St Matthews kyrka i Worthing och vi stöder dem.

”Båda föräldrarna har tagit detta dåligt. Vi kommer att hålla en bönstjänst klockan 18 på fredagskvällen för Jason och Stuart och efteråt kommer det att finnas tid för människor att tända ljus i minnet.

Ellie och Jon var på resan som en del av sin smekmånad.

Se Även: