Ikea sänkte precis priset på ett av sina skrivbord till ett vansinnigt billigt pris

Ikea

Ditt Horoskop För Imorgon

Skrivbord är en Ikea -specialitet - och av goda skäl(Image: Ikea)



Ikea är redan känt för sina fyndpriser och är en brittisk favorit för den stora universitetsbutiken, eftersom snart-till-studenter över hela landet hämtar sina första kastruller, sängkläder, sagoljus och allt annat de behöver för att bli vuxna.



Att lagra ett helt nytt hem kan dock bli dyrt, så för att hjälpa föräldrarna har Ikea bestämt sig för att sänka priset på ett av deras redan överkomliga skrivbord till ett bra pris.



joey och amy dejtar

Ikea är vackert utformad 'Micke' skrivbordet har snittats till £ 45 från £ 60 som återförsäljaren förbereder för universitetets shoppare.

Ikea har precis sänkt priset på det här snygga skrivbordet (Image: Ikea)

Den finns i tre olika färger (vitt, mörkt trä eller ljust trä), och om du vill lägga till lite extra till det har priset på två skrivbordstillbehör också sänkts vid sidan av arbetsstationen.



Ikeas tilläggsenheter i samma stil kommer nu att sätta dig tillbaka £ 20 istället för £ 30, och bidra till att skapa mer lagringsutrymme i små rum.

Om du har ont om plats, skaffa den här tilläggsenheten överst på din arbetsstation (Image: Ikea)



Det finns också två typer av rabatterade lampor i tillbaka till skolans försäljning för.

Även om affären endast officiellt lanserades idag, kommer den att pågå ända fram till den 16 september 2018, eller så länge lagret räcker.

Läs mer

Studentens väsentligheter 2018
Billiga böcker Hur man får Amazon Prime gratis Co-op studentrabatt Vad ska man ta till universitetet?

Såvitt vi kan se från webbplatsen är erbjudandena tillgängliga i Ikea -butiker över hela Storbritannien, även om du också kan hämta dem online om du har ont om tid.

Du måste dock vara en 'familjemedlem' från Ikea för att få rabatterna, även om det är helt gratis att registrera dig, och du får då gratis te och kaffe - plus en rabatterad stekning - nästa gång du går i affären .

Som Ikeas grundare Ingvar Kamprad berömt en gång sa 'Att designa ett skrivbord som kan kosta $ 1000 är enkelt ... men att designa ett skrivbord som kostar 50 $ kan bara göras av de allra bästa.'

Se Även: