Hur man köper OnePlus 3 i Storbritannien eftersom O2 avslöjar planer på att lagra enheten

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

O2 har blivit det första nätverket i Storbritannien som har OnePlus 3-smarttelefonen i lager - och den är tillgänglig för en rad Refresh-tariffer från idag - torsdag 29 september.



Enheten börjar säljas från O2 den 29 september och betalda månatliga prenumerationer kommer att variera från 500 MB till 20 GB data, med tariffer från £28 per månad och ingen förskottsbetalning, tillgänglig på o2.co.uk/oneplus3 .



OnePlus kom först ut på den brittiska marknaden 2013 - med OnePlus One - och blev snabbt känd för att tillverka telefoner med hög specifikation endast tillgängliga online.



Ursprungligen tillgänglig för ett fåtal utvalda via ett inbjudningssystem direkt från OnePlus, den senaste utgåvan är den första som kommer till ett brittiskt nätverk och går in på den bredare konsumentarenan, den är för närvarande också tillgänglig att köpa på Amazon och den OnePlus officiella webbplats .

Den senaste flaggskeppssmarttelefonen har Dash Charge, som ger en dags kraft på en halvtimme, en ultratunn unibody-design i aluminium och en 16 MP bakre kamera som ståtar med blixtsnabb slutartid, snabb autofokus och intelligent programvara för att leverera en oöverträffad användarupplevelse.

OnePlus 3 erbjuder högkvalitativ spjutspetsteknik och fantastisk design till ett överkomligt pris och vi tror att våra kunder kommer att älska det, säger Magnus McDonald, enhetschef på O2.



Vi valde O2 som vår exklusiva partner på denna viktiga marknad eftersom de har en historia av att fokusera på de mest premiumsmartphones för de mest kunniga användarna, vilket passar väldigt bra ihop med våra produkter och användare, säger Carl Pei, medgrundare av OnePlus.

OnePlus 3 kommer att finnas tillgänglig i O2-butiker och online från 29 september, med O2:s Westfield White City-butik som är värd för ett OnePlus-pop-up-event från 10:00 till 22:00. För att se hela utbudet av tariffer, besök http://www.o2.co.uk/oneplus3 .



brasakväll nära mig 2019
Mest lästa
Missa inte

Se Även: