Hur man skaffar dyra Android-appar GRATIS – och undviker köpen i appen

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Amazon Underground har funnits ett tag nu , men tenderar att bli förbisedd som ett sätt att få tag på några bra appar gratis.



Tjänsten startades förra året som ett sätt för onlinehandlaren att få en fot på appmarknaden som för närvarande domineras av Apple och Google.



Förslaget är att Amazon betalar apputvecklarna för din räkning så att spelet (och eventuella köp i appen) tas om hand.



'Vi har gjort detta möjligt genom att arbeta fram en ny affärsmodell med app- och spelutvecklare', sa Amazon i ett uttalande som skickats till S Online.

Amazon Underground

Amazons nya Underground-tjänst vill ge dig betalda appar gratis

'Vi betalar dem ett visst belopp per spelad minut i utbyte mot att de avstår från sina normala avgifter i appen. För att vara tydlig, det är vi som hämtar de här minutavgifterna, så för dig är det helt enkelt gratis.'



Vilka spel kan jag få?

I sommar erbjuder Amazon Underground-tjänsten Star Wars: Knights of the Old Republic, Monument Valley och Goat Simulator: Waste of Space helt gratis.

Om du skulle köpa dem direkt skulle du betala £8,30, £2,99 respektive £3,99 – plus eventuella ytterligare betalningar i spelet för extra föremål eller godsaker.



Och de är inte dåliga spel heller. Monument Valley var känt på House of Cards medan Knights of the Old Republic anses vara ett av de bättre Star Wars-spelen.

Hur får jag dem?

Amazon Underground är inte tillgängligt på Apple-enheter - så du måste hålla dig till Android om du vill skörda fördelarna.

Allt du behöver göra är att ladda ner Amazon Underground-appen från denna länk , och logga in med dina Amazon-kontouppgifter.

Den tar dig sedan till en appbutik-i-en-appbutik där du kan få gratisbitarna.

omröstning laddas

Ska alla appar vara gratis?

0+ RÖSTER HITTILLS

JAINTEMest lästa
Missa inte

Se Även: