Hur du kan få ett gratis gympass med denna exklusiva kupongkod

Quids In

Ditt Horoskop För Imorgon

Storbritanniens mest prisvärda 24/7 gym ger bort en miljon gratis dagspass, för att hjälpa landet att bli friskare och piggare för sommaren och därefter.



Oavsett din motivation eller var du än är på fitnessresan, är Gymmet här för dig.



Oavsett om du vill träna hela dagen, vill börja göra dig redo för sommaren eller bara ta små steg för att hålla din kropp aktiv, så är detta erbjudande det perfekta sättet att ge dig motivationen att ta det första steget.



Gymmet tar ett annat förhållningssätt till fitness, vilket gör det tillgängligt och prisvärt för alla. De har 165 platser i hela landet och du kan gå med för så lite som £ 10,99 i månaden. Dessutom kommer de inte att binda dig till ett kontrakt eller sparka ut dig vid en tid som inte fungerar för dig, eftersom de är öppna dygnet runt.

De har alla de senaste kit och kör massor av gratis klasser också. Oavsett om du är i kretsar eller snurrar, löpband eller fria vikter, eller bara vill besöka ett gym för första gången, kan dina träningspass träna bättre med The Gym.

Så vad väntar du på? Hämta ditt gratis dagspass idag!



Hur du gör anspråk på ditt gratispass

1. Besök www.thegymgroup.com , välj den gymplats du vill prova, välj dagspassalternativet och välj det datum du vill delta.

2. Använd sedan kampanjkoden FREEWORKOUT för att få ditt gratispass för dagen.



Villkor

Erbjudandet gäller från söndag 28 april 2019 till tisdag 28 maj 2019, så länge lagret räcker. Gratispasset måste användas före tisdagen den 28 maj 2019.

Efter att ha aktiverat kampanjkoden får du ett e -postmeddelande med en unik PIN -kod för att komma åt gymmet som du har valt.

Det finns totalt en miljon gratis dagspass att ta tag i över NEWSAM, Express, Star och Daily Record/Sunday Mail.

Endast en kampanjkod kan användas per person. Erbjudandet är tillgängligt för 16 -åringar och äldre.

Kampanjkoden kan användas mot någon av The Gyms 158 nuvarande öppna webbplatser - se webbplats för mer information.

För ytterligare villkor för gymmet se www.thegymgroup.com/legal

Se Även: