Hur man ser Fifty Shades Freed för absolut ingenting denna alla hjärtans dag

50 Nyanser Av Grått

Ditt Horoskop För Imorgon

Den sista 50 Shades of Grey -filmen är nu ute på biografer över hela Storbritannien.



Trots blandade recensioner från kritikerna, kanske några par eller singleton -vänner som firar alla hjärtans dag (aka Galentines dag) kanske vill göra en rolig kväll och krama några gratis biobiljetter för att se det erotiska dramat.



På vilket sätt? TopCashback.co.uk erbjuder alla nya medlemmar en återbetalningsbonus på 10 £ för att täcka kostnaden för en biobiljett för att se den senaste raserade delen av den populära Hollywood-serien, med A-listers Jamie Dornan och Dakota Johnson.



jodie kid aidan butler

Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder till den sista omgången av Fifty Shades

Filmen, regisserad av James Foley, är en bearbetning av den tredje romanen i författaren EL James erotiska trilogi.

Fans av den populära mjukporrserien kan förvänta sig den vanliga blandningen av nöje och smärta (Bild: Universal)



Håll kostnaderna nere den 14 februari genom att göra anspråk på freebie -erbjudandet, som gäller på biljetter från alla stora biokedjor fram till den 18 februari, genom att köpa biljetter som vanligt och sedan skicka kvittot online via TopCashback.co.uk för att få £ 10 kontant.

Läs mer



Alla hjärtans dag 2019
Glad alla hjärtans dag Skämt Dikter Bästa romantiska stadsresor

Om du inte redan har ett konto är det helt gratis att registrera dig och cashback spåras vanligtvis inom sju dagar och krediteras sedan till en medlems konto inom 30 dagar. Kunder kan kontrollera hela villkoren för erbjudandet genom att besöka TopCashback.co.uk .

Brittiska fans förväntas flockas på bio för att fånga den sista filmen (Bild: Youtube/Universal Pictures Australia)

största zoo i Storbritannien

Den första filmen Fifty Shades, med titeln Fifty Shades of Grey, hade premiär i februari 2015, regisserad av den brittiska artisten Sam Taylor Johnson och brutto över 436 miljoner pund på den globala kassan trots en kritisk mauling.

En uppföljare 2017 med titeln Fifty Shades Darker tjänade över 290 miljoner pund på kassan - med Fifty Shades Freed som den sista delen i bondage -dramaserien.

Hur fungerar cashback -webbplatser?

  • Istället för att handla direkt via en butik online får du tillgång till återförsäljaren via en cashback -webbplats som sedan får betalt (av märket) för & apos; hänvisar & apos; dig till dem.

  • Din transaktion fortsätter som vanligt och din vara kommer fortfarande att komma direkt från återförsäljaren, men cashback -webbplatsen betalar dig en nedskärning av denna betalning som en belöning för att använda dess tjänster och som ett incitament för att uppmuntra dig att återvända.

  • Detta belopp kan vara allt från 1% till £ 100 av din totala utgift.

  • Din cashback skickas tillbaka till dig via ditt cashback-konto cirka 7-10 arbetsdagar senare.

  • Men med mer komplexa tjänster som resor och finansiella produkter kan denna period förlängas till sex månader.

Se Även: