Hur Tesco -shoppare kan få 25% rabatt på viner och gratis £ 10 -utgifter före helgen

Tesco

Ditt Horoskop För Imorgon

Det enda problemet är att välja vilka man ska gå efter(Bild: Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Tesco har sänkt priset på vin och champagne inför helgen, vilket är perfekt tidsinställd som väderprognoser förutspår att britter kommer att slå med en 31 graders värmebölja.



Om du planerar att njuta av solen med en improviserad grill kan du dra full nytta av stormarknadens prissänkningar på sprit som började i butiker och online kl. Tesco.com i dag.

vad hände med peter kay

Shoppare kan hämta sex flaskor utvalda viner eller champagne och spara 25% av det totala priset fram till 8 juli.

Det finns hundratals röda och vita sorter i kampanjen, inklusive flaskor från Tescos egna Finest -sortiment. Tesco -kunder som har något att fira kan också hämta några flaskor fizz i affären.



vad betyder 134

Vi har upptäckt premium champagne från Tattinger, Veuve Clicquot och Moet & Chandon ingår i erbjudandena tillsammans med några av återförsäljarens egna varumärkesalternativ.

Hämta dina favoritviner i affären (Bild: Hero Images)



Shoppare kan maximera sina besparingar genom att dra nytta av Quidcos senaste erbjudande för nya medlemmar. Cashback -sajten ger alla nya medlemmar som registrerar en gratis £ 10 bonus när de handlar online på Tesco före midnatt den 11 juli.

Så den som köper det senaste Tesco -vinerbjudandet online kommer automatiskt att kvalificera sig och få lite extra pengar för att täcka en del av kostnaden.

x factor Storbritannien 2017 finalister

Allt kunder behöver göra är att registrera ett gratis konto via Quidco.com . Sedan genom att söka efter & apos; Tesco £ 10 bonuserbjudande för nya medlemmar & apos; och genom att klicka på länken kommer kunderna till Tesco.com webbplats där de kan handla som vanligt. Quidco spårar sedan din beställning och betalar ut din bonus inom två veckor.

Tesco har rapporterat att efterfrågan på grillmat och dryckesförsörjning har skjutit i höjden med nyheterna om en förestående värmebölja, efter veckor av kraftigt skyfall och översvämningar över flera delar av landet.

Stormarknadsjätten förutspår att den kommer att sälja över en miljon förpackningar med grillkött från sitt sortiment som inkluderar lönnbiffar och lammkebab. Det förutspår också att över en miljon förpackningar med klassiska korv och 650 000 hamburgare kommer att säljas under helgen också.

Grillvädret väntas vara på gång i helgen (Bild: E +)

Tesco Seasonal Head of Merchandising, Steve Battershill sa: Vi har haft relativt få riktigt varma helger hittills i år och trots allt har de senaste regnhandlarna lagt grillmat och dryck högst upp på sina inköpslistor sedan mitten av denna vecka.

skoluniformsbidrag 2019

Av den stora efterfrågan att döma ser det ut som om den underbara lukten av grillmat kommer att sväva över brittiska trädgårdar i helgen tack vare löftet om den första långvariga strålningen av strålande väder i år som varar in i nästa vecka.

Om du är lite av en vinkännare kanske du vill läsa igenom våra bästa röda viner under 20 £. Eller om du föredrar sprit har vi också avrundat de bästa ginerna och de bästa whiskyerna för 2019 som är värda att prova också.

Läs mer

Tesco
Tesco påskägg erbjudanden Nytt Scandi -hemmaplan Senaste bränsleerbjudandet Indisk curry £ 5 måltid

Se Även: