Hur man lägger upp en GIF i en Facebook -kommentar när socialt nätverk äntligen lägger till funktion som vi alla har väntat på

Använda Sociala Nätverk

Ditt Horoskop För Imorgon

Vad skulle vi göra utan fotokommentarer på Facebook? Hur skulle våra vänner veta hur vi verkligen kände om vi inte kunde lägga upp en meme av en chockad katt om deras status?



när vann Liverpool senast ligan

Tja, förbered dig på att vårt sociala nätverk ska bli ännu bättre.



Facebook har precis lagt till en funktion i deras kommentarfunktionalitet - och vi har alla väntat på det.



Nu kan du inte bara lägga upp bilder utan också reagera med GIF.

candy-rae fleur

Så det betyder att istället för en tråkig gammal bild av en katt som ser chockad ut kan du kommentera med en verklig rörlig bild av en katt som sätter en tass mot sin lilla mun.

Detta. Ändringar. Allt. Här är några GIF -filer som du kanske vill använda.



Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Allt du behöver göra är att klicka eller trycka in i kommentarsfältet som om du skulle skriva en som vanligt.

Till höger finns de vanliga ikonerna som uppmanar dig att lägga till ett fotografi i din kommentar (om inte sidan har inaktiverat detta).



paris hilton och nicole richie

Nu ser du också en liten rektangel med bokstäverna & GIF & apos; på det. Klicka på det här så kommer du att kunna söka efter vilket sökord du vill.

Giphy -databasen, som är ansluten till Facebook, har i stort sett vilken GIF du någonsin kan drömma om att använda - så fyll på dina stövlar.

Titta på videon ovan för att lära dig mer om hur du lägger till GIF -filer i kommentarer om Facebook -statuser.

Se Även: