Hur Oti Mabuse träffade den sällsynta maken och hans fasta 'hot' mot hennes strikt partner

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När Oti Mabuse först satte foten på dansgolvet med Marius Lepure flög gnistor och hon visste att han var & apos ;.



Paret introducerades av Otis syster och Strictly Come Dancing -domaren Motsi, som föreslog några män som hon skulle kunna pröva som danspartners när hon blev professionell och flyttade från Sydafrika till Tyskland.



Men Oti, 30, kom inte för långt ner på listan eftersom rumänska dansaren Marius, 38, var den första och enda dansaren som provade - och hon avbröt resten.



The Masked Dancer -stjärnan och hennes nya danspartner slutade tvåa tillsammans vid Latin -VM, men de skilde sig nästan innan deras romantiska relation ens började.

Oti erkände att de ursprungligen & apos; krockade & apos; för att hon ville ha en lika ställning i deras danspartnerskap och hon hotade att gå för gott.

'Jag är en stor personlighet och [Marius] är också en stor personlighet. Så det blev lite av en sammandrabbning, sa Oti på podden She & apos; s Just a Dancer i februari.



robert kazinsky kapten marvel
Oti Mabuse med sin man och meddansaren Marius

Oti Mabuse med sin man och meddansaren Marius (Bild: Instagram)

'Det var ett ögonblick där han sa till mig, & nej. Du måste göra detta för att du inte vet vad du gör. & Apos;



'Jag vände mig om och sa till honom:' Låt mig berätta vad jag vet. Jag vet hur jag ska packa mina väskor och lämna. & Apos; '

Från det ögonblicket förändrades dynamiken när Oti kände att hon hade 'hittat sin röst', medan Marius blev kär i sin starka personlighet och nonsens attityd.

Det älskade paret gifte sig 2014 och Marius dök faktiskt upp på Strictly 2017 under en gruppdans.

david bowie blixt

Och Marius är inte villig att ta några chanser nu hon Oti är på Strictly - även & apos; hotar & apos; hennes manliga kändispartners för att varna dem.

'Han är en riktig machomänniska ... han gillar alltid, & rdquo; Rör inte min fru om du inte måste. Om du inte verkligen måste göra det, gör inte det, säger hon på Loose Women 2019.

Marius och Oti har inga barn än men delar sin förtjusande hund

Marius och Oti har inga barn än men delar sin förtjusande hund (Bild: otimabuse/Instagram)

Men Oti erkände faktiskt att hon tyckte att hennes fästmans attityd var 'sexig' och tillade: 'Han kommer att ge dem det där hårda handslaget och jag gillar,' jag ser vad du gör! & Apos;

'När du står där och din man hotar din danspartner, gillar du & ja, älskling! & Apos;

Oti diskuterade också hur Marius hade reagerat när hennes danspartner Graeme Swann gav henne blommor när de träffades första gången.

'När han träffade Graeme - och Graeme är en av mina bästa vänner nu - men han visste ingenting om mig och han kom med en stor bukett blommor', förklarade hon.

'Och ​​han sa:' Åh Oti, jag är så peppad på vår resa '.

'Och från ingenstans kom min man in och tog ut hela buketten och sa:' Hon är allergisk mot blommor! '

Paret är väldigt kär

Paret är väldigt kär (Bild: otimabuse/Instagram)

Trots att han ständigt påminns om Strikt 'förbannelse' har Marius skrattat åt förslaget att detta kommer att leda till att paret splittras.

Han sa skämtsamt till Daily Mail: 'Jag har hört talas om den strikta förbannelsen, men det stör mig inte ett dugg. Jag har helt enkelt inte råd att skilja mig så det kommer inte att hända.

hur dog paula yates

Att ta itu med Strictly & apos; förbannelsen & apos; än en gång medgav Marius att han inte var alltför störd men skämtade om att han hade ett ord med sin frus partners.

'Vi är i två separata länder för att vara avundsjuka', sa han till tidningen OK.

'Vi är inte galna avundsjuka människor, men jag säger till killar:' Se bara var du lägger din hand, annars hittar jag dig '.

Oti Mabuse hyllade sin sällsynta make Marius

Oti Mabuse hyllade sin sällsynta make Marius (Bild: otimabuse/Instagram)

Medan Oti hävdade att en strikt romantik verkligen är uteslutet eftersom hon skrämmer sina kändisdanspartners.

'Ingenting kan hända romantiskt med en kvinna som skrämmer dig. Min typ av min kille är min man i alla fall så även om jag ser ut så är jag som att min man är hetare, tillade hon.

Förutom Strikt, sitter Oti i The Greatest Dancer -panelen med domare Cheryl, som hon erkände att hon tycker var 'attraktiv' men maken Marius får inte hålla med.

Oti tog upp anklagelsen om att hon och Chery har haft ett svårt förhållande och sa: 'Jag älskar henne! Hon är faktiskt riktigt trevlig! Jag älskar henne! Hon är vacker! Jag tycker att han är attraktiv! '

Tyvärr för Marius skulle det bli en viss vedergällning för att hålla med om detta stämning, så när han fick frågan om han tycker att Cheryl också var attraktiv, invände Oti och varnade: 'Han kan inte säga det eller jag slår honom!'

Marius kände sig modig och bekräftade: 'Nej, hon är attraktiv!'

Oti Mabuse och maken Marius Lepure

Oti Mabuse och maken Marius Lepure (Bild: Getty)

Det underbara paret såg otroligt älskade ut i snaps som Oti publicerade på sociala medier i december när hon sköljde över sin man efter att ha vunnit Strikt med Bill Bailey.

Oti skickade en rörande gest till sin 'absoluta rock' när hon tackade honom för hans ständiga stöd under den utmanande serien förra året.

prins phillip törnrosa

Oti skrev några av sina favoritbilder av paret tillsammans på Instagram och skrev: 'Den sista och definitivt inte minst! Till min man MIN ABSOLUTA VAGG!

'Du har varit där för mig genom allt och mer och drivit skolan genom lockdown, att vara vän, make och ta hand om Leo har betydt allt!

'Du gjorde min värld till en bättre plats vid varje tillfälle, du påminde mig om att fortsätta, om vem jag är och vad vi betyder för varandra dessa kramar eller stunder jag kommer att älska dig för alltid till månen och tillbaka @mariusiepure . '

Se Även: