Hur man hittar en billig konsertbiljett - 4 bästa tips för att få de bästa biljetterna till det bästa priset

Biljettaffärer

Ditt Horoskop För Imorgon

INTERNETBANK

Följ vår viktiga guide för att köpa billiga spelningar



Att leta efter billiga konsertbiljetter för att se topppophandlingar som Taylor Swift eller Ed Sheeran kan ibland kännas som en omöjlig uppgift.



Därför kan du ha en fusk med tips och praktiska tips som hjälper dig att upptäcka mycket på dina eftertraktade biljetter.



colin farrell sexband

Om du är en ivrig musikälskare kommer du att spara mycket tid, energi och pengar på lång sikt när du vet när och var du ska leta efter de billigaste biljettavtalen.

Här är fem enkla men effektiva sätt att njuta av dina favorit hemlagade och internationella musikhandlingar utan att tjata om oddsen.

1. Registrera dig för nyhetsbrev och e -postlistor

(Bild: Getty)



Ett snabbt och enkelt sätt att spara på konsertbiljetter är att se till att du är den första som vet.

Registrera dig för nyhetsbrev från dessa biljettbutiker för att ta reda på när biljetter före och efter försäljning släpps.



50 pence paddingtonbjörn

Du kan också ta reda på mer om avancerade turnédatum genom att gå med i fan -e -postlistor, som ofta erbjuder exklusiva prioriterade erbjudanden och erbjudanden till sina medlemmar.

Om du eller någon du känner har O2 Prioritet du kommer att ha rätt till exklusiva erbjudanden och erbjudanden 48 timmar innan konsertbiljetter före försäljning släpps.

2. Lite forskning går långt

Kontrollera de exakta datumen och tiderna som biljetterna du vill ha kommer att säljas för att vara säker på att du är den första i raden i kassan.

Stora biljettsajter som Ticketmaster , Se biljetter , Amazon biljetter och Biljettfabriken alla erbjuder allmänna försäljningsbiljetter och kommer att meddela dig exakt när du ska logga in för att få din.

3. Köp direkt från arenan

(Bild: Getty)

Att köpa direkt från arenan hjälper till att hålla ditt biljettpris lågt.

Genom att stänga av betala bokningsavgifter och leveranskostnader kan du spara dig upp till 10-15%extra.

4. Undvik att köpa biljetter till den första natten

Dessa fina tips för stora evenemang kan få pengarna att gå lite längre Ticketmaster .

Om en artist spelar mer än ett datum i en stad kan du ofta sänka kostnaderna genom att inte köpa biljetter till den allra första natten, eftersom de ofta är de dyraste.

vad betyder 711

Att välja rätt dag kan också gälla vardagar och vardagar. Eftersom fredag- och lördagskvällar är de mest populära är de ofta också några fler.

      Se Även: