Hur man köper en vallmo i lockdown och vad det kommer att kosta dig att få levererad

Minnesdagen

Ditt Horoskop För Imorgon

Hur man får en vallmo i lockdown(Bild: Getty Images Europe)



Att få en vallmo till minne om söndagen är normalt en enkel process.



Volontärer besöker arbetsplatser, tågstationer, stora gator och mer som säljer vallmo. I andra områden inrättas tillfälliga vallmoaffärer.



Men i år kommer saker och ting att bli annorlunda.

För det första är många kontor och andra arbetsplatser fortfarande stängda - med personal antingen inlåst eller arbetar hemifrån - medan stora delar av landet är under hårda restriktioner.

snön kommer att drabba Storbritannien

Och med coronavirus fortfarande i stort i samhället - och många Poppy Appeal -volontärer som består av pensionerade tjänstemän och kvinnor i de utsatta kategorierna - betyder det att många evenemang har ställts in också.



”Varje år delar våra volontärer ut över 40 miljoner vallmor för att hjälpa vårt viktiga arbete med att stödja försvarsmakten. På grund av Covid-19 i år kan många av våra volontärer inte hjälpa, säger den brittiska legionen.

Händelser har också avbrutits.



swansea matcher 2016/17

'Vi har tagit det svåra beslutet att avbryta årets regionala City Poppy Days som var planerade att äga rum i Cardiff, Bristol, Leeds, Birmingham och Manchester', säger British Legion.

Men det betyder inte att du fortfarande inte kan få tag på en vallmo 2020 om du vet var du ska leta - med välgörenhetsfyndet i en helt ny uppsättning sätt att få vallmo till människor istället.

Vallmo överklagande låda

Färre volontärer kommer att vara på gatan i år

En talesman för Royal British Legion sa: 'Även om Covid-19-pandemin har påverkat hur vi kan leverera vallmopåverkan i år har vår gemenskap av personal, volontärer, partners och leverantörer arbetat tillsammans för att 2020 Poppy Appeal kan fortsätta och nationen kan delta i Remembrance -aktivitet.

”Allmänhetens säkerhet, vår personal, medlemmar och volontärer är vår högsta prioritet och vi arbetar med välgörenhetsmyndigheter och berörda lokala och nationella myndigheter för att säkerställa att all verksamhet är säker och i linje med både nationella och regionala bestämmelser.

'I år, i sitt 99: e år, kommer det att finnas fler sätt än någonsin för människor att stödja vallmoappellen, inklusive samlingar i stormarknader, samt en ny rad insamlings- och donationsverktyg som allmänheten kan få tillgång till online.'

vad betyder 201

Hur man får sin vallmo

En vallmo -säljare före två minuters tystnad

Vallmo -säljare är långt ifrån det enda sättet att få en vallmo (Bild: PA)

Det kommer fortfarande att finnas några säljare ute på gatorna, samt vallmo och vallmovaror tillgängliga i stormarknader och andra butiker som du kan köpa i kassorna.

Tesco, Morrisons och Sainsbury har alla ett samarbete med Poppy Appeal, och även Pets At Home har sätt att få dig fyrbenta vänner att ha på sig på dagen.

Men det säkraste sättet att undvika besvikelse är att gå online för att få en.

lans promenad nettoförmögenhet

Alla emalj- och pappersvalpar som säljs från volontärer finns också tillgängliga online - med ett urval av donationsbelopp som finns tillgängliga.

Pappersvalpar är tillgängliga för donationer på £ 2, £ 5 eller £ 10, till exempel.

Det finns också ett komplett utbud av andra varor - inklusive manschettknappar, broscher, halsdukar och mer från vallmoaffären.

Det finns en standardleveransavgift på 3,99 £, men om du spenderar mer än 40 £ avstår du från detta. Poppy Appeal varnar för att leveransen kan ta lite längre tid för tillfället - och du bör tillåta 5 till sju arbetsdagar innan din vallmo når dig.

Ett gratis sätt att få vallmo

Du kan också be om 20 gratis vallmo i inlägget att låta dig dela dem bland dina vänner, familj, medlemmar i din gemenskap - och be dem att donera till British Legion i gengäld.

Du kan göra donationer online här .

Eftersom vallmoappellen utgör en stor del av de pengar som den brittiska legionen får varje år, uppmanar väpnade styrkor välgörenhet att inte stoppa coronaviruset från att låta dem visa sin respekt.

vad är 1111 nummer

Se Även: