Hollyoaks Ste Hay och Harry Thompson knyter ÄNTLIGEN knuten - men James Nightingale hotar att förstöra det hela

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hollyoaks Ste och Harry knyter knuten men James hotar att slita sönder dem(Bild: Lime Pictures)



I kvällens Hollyoaks gick Ste och Harry äntligen nerför gången efter flera månaders motgångar, svårigheter och Harrys blandade känslor mellan Ste och James Nightingale, hans hemliga älskare.



Men äktenskapet är dömt från början då läkare uttalade att Dee Dee officiellt var på väg till återhämtning, vilket fick Harry att inse att han bara gick igenom bröllopet för att ge sin familj lite lycka under den mörka perioden av Dee Dees sjukdom.



storebror hus 2014

Han var exalterad över att tänka nu, han är avslappnad och kan få vad han vill ha från livet med James.

Harry ringde desperat till James och bad honom att rädda honom från bröllopet och sa att han älskar honom och att ringa honom om han vill att de ska vara tillsammans.

Paret har äntligen knutit knuten men det finns ett mörkt moln över dem (Bild: LimePictures)



James var dock ganska upptagen av upptäckten att han har en förlorad son, Romeo, och missade alla Harrys samtal.

När James äntligen fick alla meddelanden, ringde han Harry men det var för sent, bröllopet hade redan hänt och Harry och Ste höll på att para i The Dog och förberedde sig på att gå på smekmånad.



När den brutala Storm Belinda började slå byn såg Harry James & apos; ringer och fortsätter, medan en intet ont anande Ste glatt väntade i bilen på att hans nya man skulle köra iväg till den stormiga solnedgången.

Harry visste inte vad han skulle göra på bröllopsdagen (Bild: LimePictures)

Men samtalet kopplade till bilen och Ste hörde när James hällde ut sitt hjärta till Harry mitt i det regnande och den enorma vinden.

Fans blev helt chockade över att se HArrys hemlighet lämnas bort under sådana olyckliga omständigheter och tog sig till sociala medier för att dela sin chock och påminde andra fans om något liknande som hände med John Paul McQueen för en tid sedan.

En sa: 'Oj ***, vad är det med oavsiktliga telefonsituationer som avslöjar Harry och Ste's angelägenheter. Kommer du ihåg att James svarade på John Pauls telefon? # Hollyoaks '

En annan sa: 'Omg ste hörde allt, min käke är skräpig på golvet !! # Hollyoaks '

Kommer James att förstöra deras äktenskap innan det börjar?

En tredje tillade: 'OHHHH !! Ste hörde samtalet ... NEJ! Du kan inte avsluta det där !! # Hollyoaks '

Hollyoaks Storm Week fortsätter denna vecka klockan 18.30 på kanal 4 och 19.00 på E4.

Se Även: