Holly Hagan och fästmannen Jacob Blyth flyttar in i 'evigt hem' efter bolån

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Geordie Shore -stjärnan Holly Hagan och hennes fotbollsspelare fästman Jacob Blyth har flyttat in i sitt 'eviga hem'.



Reality-TV-personligheten tog sin Instagram Stories på lördagen för att dela sin glädje över att få nycklarna till den nya herrgården som hon och hennes blivande man har köpt efter en 'svår process'.



Holly - som påbörjar renoveringsarbetet vid den nya plattan på ett dedikerat Instagram -konto - förklarade att vägen till att säkra plyschplattan inte var lätt.



Det älskade paret hade problem på grund av att de kämpade med att hitta en bolåneleverantör som var villig att låna ut Holly och hennes sportstjärnspartner för att säkra fastigheten.

andlig betydelse av nummer 23

Vid sidan av en snap som visade henne posera i ingången till det stora hemmet, berättade Holly för sina fans att hon och Jacob äntligen kunde flytta in på platsen efter att ha lagt ett erbjudande på hemmet i januari.

MTV -stjärnan skrev: 'Hej änglar! Välkommen till vårt helt nya hem!



Holly Hagan och hennes fotbollsspelare fästman Jacob Blyth har köpt ett nytt hem (Bild: hollygshore/Instagram)

'Jag kommer att försöka använda den här sidan inte bara för bilder av hemmet utan för att prata med dig om vår svåra process att få den här fastigheten!

'Detta togs veckan efter att vi lade tillbaka erbjudandet i januari! Lite visste vi hur mycket stress vi skulle ha när vi fick denna inteckning.



Hon fortsatte: ”Vi intecknade vårt sista hus utan problem, jag har också en annan inteckning med en fastighet som jag hyr ut.
Detta företag tyckte dock att våra karriärer var & begränsade & apos; med tv och fotboll som är förståeligt men extremt orättvist med tanke på att vi inte bara skulle sluta arbeta om/när karriären slutade.

'Efter att ha tackat nej två gånger och visat vad som verkade som vår helhet i pappersarbete blev vi äntligen accepterade!'

Paret har en stressig tid att säkra en inteckning för dynan (Bild: haganblythhome/Instagram)

Holly har startat ett nytt Instagram -konto för det nya stället (Bild: blythy9/Instagram)

Hon förklarade hur allt gick till slut och tillade: 'Skulle du tro att det faktiskt var det faktum att jag hade en & apos; normal & apos; affärer som räddade oss! Att komma in i fitness- och näringsindustrin under lockdown och skapa våra månatliga prenumerationer. Att kunna bevisa att jag inte bara litade på mitt tv -arbete var tack och lov det som räddade oss och fick oss accepterade .... Bara för att inse bygggarantin fanns inte med på listan över vad vår bank accepterar.

'Kö i ytterligare tre månader för att försöka lösa det.'

Holly frågade sedan sina fans om de skulle vilja veta mer om resan och skicka frågor till henne när hon avslutade inlägget: '
Skulle du tycka att det var till hjälp för mig att göra en hemrelaterad fråga här eller mitt huvudkonto för att gå igenom frågor om husköp? Låt mig veta nedan x. '

Gillar du att läsa om kändisar? Registrera dig för alla de bästa kändisnyheterna från NEWSAM här .

På sitt huvudsakliga Instagram -konto gick den kurviga bomben in i mer detaljer om platsen och erkände att hon inte kommer att flytta igen och ser sin framtid i den nya byggnaden.

Efter att en fan frågade henne om det var hennes eviga hem, skrev hon tillbaka: 'Ja! Flyttar aldrig mer! Om vi ​​behöver förlänga huset kan vi men jag tvivlar mycket på att vi kommer att behöva det om vi inte har fem barn, vilket är osannolikt.

Holly delade också specifikationerna för det avundsvärda hemmet när hon listade rummen.

'Kök/vardagsrum i öppen planlösning, huvudsammanträde, mindre vardagsrum/arbetsrum, 5 sovrum och loft, 3 en-suit ett familjebadrum och en toalett på nedervåningen', skrev hon.

Professionell fotbollsspelare Jacob ställde frågan till Geordie Shore -favoriten i juni 2019 - återvände till där de träffades i Ibiza på deras andra årsdag för att be henne att bli hans fru.

aidan turner och caitlin fitzgerald

Holly berättade för sina fans att det är hon och Jacobs eviga hem & apos; (Bild: haganblythhome/Instagram)

Hon delade också med sig om specifikationerna för herrgården (Bild: haganblythhome/Instagram)

Meddelande om förlovningen på Instagram skrev Holly, 'IM GUNNA BE A WIFE.

'Jag trodde så länge att jag inte förtjänade att bli älskad, men jag hade så fel. Jacob är allt jag fick veta att jag inte förtjänade och mer. Han är den mest tålmodiga, omtänksamma och avslappnade personen jag någonsin har träffat. Hans mentala styrka är något jag aldrig sett hos någon person på jorden, och han är uppenbarligen en f-king 10 !! '

Mitt i coronapandemin har paret fått avbryta sina bröllopsplaner men hoppas att de kan knyta knut nästa år.

Se Även: