Hidden Schuh rabattplats erbjuder upp till 88% rabatt på stora märken som Adidas och Nike

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Samma tränare, mycket mindre pengar(Bild: Liverpool Echo)



Att skaffa ett nytt par tränare, arbetsskor, stövlar eller klackar kan ha blivit mycket billigare - tack vare en del av Schuhs webbplats som ligger undan huvudmenyerna.



Det beror på att återförsäljaren erbjuder massiva rabatter på några av sina bästsäljande, stora märkesprodukter om du är villig att stå ut med lite ofullkomlighet.



Det finns £ 60 skor som säljer för £ 6,99, bättre än halva priset erbjudanden på Adidas, Converse, Nike och många fler.

Vi har sett Adidas Gazelle sänka från £ 70 till £ 24,99, Converse All Stars för £ 20,99 (ner från £ 50) och UGG -snörning ner från £ 195 till bara £ 35,99.

Hur hanterar den det? Ledtråden är i namnet, med alla erbjudanden tillgängliga del av Schuh Imperfects räckvidd tack vare små kosmetiska problem i lådan.



Erbjudandena är tillgängliga året runt denna gång (Bild: Andrew Teebay/Liverpool Echo)

'Våra ofullkomliga föremål kan drabbas av några fläckar som: repor eller skav, missfärgade eller bleka, oavtagbara smutsiga märken', förklarar Schuh.



Men den goda nyheten är att du vet exakt vad du köper, så du kommer inte att ha några otäcka överraskningar.

'Vi har tillhandahållit fotografier av den faktiska skon du kommer att få med en kort beskrivning av ofullkomligheten', förklarar Schuh.

'Om det finns mer än en ofullkomlighet visas en bild av varje.'

Erbjudanden finns att söka efter kön, storlek, märke och mer - och det inkluderar barnskor.

Det som erbjuds erbjuds ändras varje vecka - eftersom brister upptäcks - och återförsäljaren varnar för att varor kanske inte alltid kommer i originalförpackningen.

Men med tanke på hur långa skor i allmänhet varar innan en skav, repa eller märke hamnar på dem - och hur länge vi gärna fortsätter att bära dem efter det gör det - verkar det dumt att inte se om du kan salva ett paket i första hand.

Gå till Schuhs webbplats, klicka på 'Försäljning', sedan 'Erbjudanden' -taggar och du får chansen att ' Utforska Imperfects 'att ta en titt själv.

Se Även: