Harry Hill: Hosting Stars In Their Eyes kittlade mig och det är därför jag gör det

Förhandsvisning Av Tv

Ditt Horoskop För Imorgon

Stjärnor i ögonen

Gammal favorit: Harry Hill älskar att presentera Stars in their Eyes(Bild: ITV)



blake civil-fielder

Du kanske har svårt att tro, men om du trålar tillbaka tillräckligt långt genom tv -arkiven hittar du faktiskt bilder av den älskade komikern Harry Hill med hår - även om det inte var hans eget.



Lustmannens skalliga huvud är nästan lika känt som ett varumärke som hans överdimensionerade skjortkrage.



Men 1999 tog Harry på sig en hög peruk för att imitera Morrissey, tidigare sångare för The Smiths, för en kändisutgåva av Stars In Their Eyes.

Lite insåg Harry att han skulle presentera en ny version av serien cirka 16 år senare.

Det är roligt, skrattar han. Jag känner mig som en tjuvjägare som blivit viltvaktare. Bara tanken på att vara värd för Stars In Their Eyes kittlade mig och det är därför jag gör det.



När jag berättar för någon om mitt nya presentationsjobb bryter deras ansikte ut i ett stort leende, så det är ett bra försprång för mig.

jane hawking nettoförmögenhet

Så, vad är Harrys minnen av att ha deltagit i den klassiska underhållningsshowen?



Jag gjorde det som ett skratt, men seriens producenter var mycket allvarliga med det, påminner den tidigare läkaren, som nu är 50.

Harry Hill som Morrisey

Inte eländigt nu: Harry som Morrissey 1999 (Bild: Rex)

katherine ryan före operationen

De sa till mig att jag var tvungen att öka mitt spel. Vi fick två försök att uppträda, vilket är lika bra eftersom jag glömde alla ord första gången. Det var jätteroligt och väldigt läger.

De behandlade mig som en stor stjärna trots att jag bara hade haft en show på C4 vid den tidpunkten. Det var också otroligt bra betalt - ITV var full av pengar på den tiden.

Stars In Their Eyes sprang ursprungligen från 1990 till 2006, med Leslie Crowther och Matthew Kelly som de främsta programledarna. Under 16 säsonger och otaliga specialerbjudanden gick hundratals människor genom torrisen för att efterlikna legendariska artister.

I den nya serien kommer allmänheten att förvandlas till artister inklusive Rihanna, Michael Bublé, Adele, Jessie J och Lady Gaga.

rachel peters ryan mason

Varje vecka kommer studiopubliken att rösta på sin favorit, som går vidare till en spänd final.

Det är jätteroligt, tillägger Harry, som vann tre BAFTA -utmärkelser för sin TV -burp. Det är en bra känsla att vara tillbaka inför en publik och se människor skratta.

Ta vår kändisstjärna i deras ögon frågesport HÄR

Stjärnor i deras ögon, lör ITV 19.00

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

Se Även: