Prisläckor för Google Pixel 3 före lanseringen och många människor kommer att bli arga

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Precis när man trodde att allt redan hade läckt ut om det nya Google Pixel 3 och Pixel 3 XL ny information har dykt upp som beskriver priserna för de nya enheterna.



Och det är inga bra nyheter.



Läckan, som kom via Reddit användare l ivedevil , föreslår att prissättningen börjar på 99,99 kanadensiska. Det motsvarar cirka £648 i Storbritannien. Men nuförtiden tenderar det brittiska priset att spegla det amerikanska priset.



Enligt nuvarande omräkningskurser skulle det göra Pixel 3 7 i USA. Det är också troligt att priset kommer att avrundas, så 0 verkar mer troligt. Med en dollar-till-pund-kurs kan du mycket väl se Pixel börja på £850 i Storbritannien.

Den läckta bilden visar kanadensiska priser för Pixel 3 och Pixel 3 XL

Den läckta bilden visar kanadensiska priser för Pixel 3 och Pixel 3 XL (Bild: Reddit/livedadevil)

Trovärdighet ges till detta av det faktum att den nuvarande Google Store-prissättningen på Pixel 2 börjar på £629. Det är ganska osannolikt att ett företag skulle ta mindre betalt för årets telefon än förra årets modell.



fotbollshjälp 2019 poäng

Pixel 3 kommer med två lagringsalternativ för varje enhet. Antingen en 64GB eller 128GB modell. Det skulle innebära att den mindre modellen är 850 USD och den större, enligt läckan, skulle vara 1269,99 USD i Kanada eller 982 USD.

Pixel 3 XL har en viss förvirring kring priset. Läckan antyder att det också skulle kosta 1269,99 dollar kanadensiska eller runt 982 dollar.



Den nuvarande avancerade Pixel 2 XL börjar på £799 och går upp till £899.

Pixel 2 var en rimligt prisvärd telefon, men Pixel 3 kan kosta mer

Pixel 2 var en rimligt prisvärd telefon, men Pixel 3 kan kosta mer (Bild: Google)

Prissättning i USA för telefoner ges vanligtvis utan moms, medan priserna i Storbritannien alltid inkluderar moms. Detta är en av anledningarna till att priserna i Storbritannien tenderar att spegla den amerikanska dollarn mot pundet.

Så det ser ut som att kunder i Storbritannien bör förvänta sig priser som sträcker sig från £850 för Pixel 3 till cirka £999 för Pixel 3 XL.

Det stora problemet för Google blir att Apple kommer att lansera den nya iPhone XR inom den kommande månaden. Den enhetens startpris är £749, vilket kan vara billigare än den billigaste Pixel.

Vi kommer dock att få reda på det snart, eftersom telefonerna kommer att lanseras om några timmar.

Se till att du håll utkik på vår liveblogg för den senaste informationen om de senaste Google-enheterna.

Google Pixel 3
Mest lästa
Missa inte

Se Även: