Jack Monroe svarar på att Katie Hopkins förlorar sitt hem efter ärekränkande

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Matförfattaren Jack Monroe har uttalat sig efter att det avslöjades att Katie Hopkins har tvingats sälja sin herrgård på 1 miljon pund och flytta in i hyrd fastighet efter att ha förlorat ett förtal om förtal.



Förra året tvingades den före detta Lärlingstävlaren att betala ut hundratals pund i skadestånd för tweets 2015 som felaktigt anklagade Jack för att ha stöttat utplånandet av krigsminnesmärken.



Jack bad inledningsvis Katie att be om ursäkt och skänka 5 000 pund till en välgörenhetsorganisation för migranter. Men när Katie vägrade backa bestämde sig Jack för att bosätta sig i rätten.



red dead 2 uppdragslista

Igår avslöjades det att Katie - som tidigare sa att fattiga människor inte hade någon att skylla på sig själva - hade sålt sitt Devon -familjehem.

Katie Hopkins har sålt sitt hem för en miljon pund efter att ha förlorat ett förtal om ärekränkning (Bild: Getty Images)

räkningen var är de nu

Jack Monroe sa att hon inte jublade över Katias undergång (Bild: PA)



Jack, som kampanjer om fattigdomsfrågor, har sedan dess uttalat sig för att säga att hon inte gläds & apos; under Katies undergång.

Författaren och aktivisten avslöjade också att hon till och med erbjöd sig att ge Katie förtal för seger efter deras rättsfall - men hon vägrade.



På Twitter skrev mamman: 'Hej! Bara en snabb notis att säga - jag glädjer mig inte över någons undergång här. Det är graciöst och hemskt. Hon var bara tvungen att säga förlåt, hon skulle inte, och hon betalade dyrt för det. /1

vad betyder 819

'Jag erbjöd mig att ge ärekränksvinsten tillbaka efteråt, hon ville inte ha det. Jag ville inte ha det här, jag ville bara ha lite lugn. Och nu går jag tyst (mestadels) vidare med mitt liv, skriver mina böcker, gör det arbete som jag inte kunde göra under den 18 månaders provperioden. /2. '

Monroe avslutade med att säga att hon önskade Katie & apos; allt gott för framtiden, & apos; 'vilket är helt i hennes egna händer', tillade hon.

Förutom att förlora sitt familjehem för att betala räkningen på 500 000 pund, avsattes också den högst aktiva Hopkins från två lukrativa tidningskolumner och hennes LBC-radioprogram.

I ett meddelande till The Sunday Times i helgen klagade Hopkins på att hon talade om att hon förlorade sin karriär - efter att ha jämfört migranter som passerar Medelhavet i jollar med 'kackerlackor' och hävdat att hon skulle använda vapen för att hindra människor från att landa på europeiska stränder.

'Jag bor i ett hyrt, modernt hus med fyra sovrum med min man Mark och våra tre barn, 15, 14 och 10 år,' sa hon.

Hopkins & apos; karriären tog en nedgång efter att ha förlorat förtal om ärekränkning (Bild: PA)

'Det är undangömt av säkerhetsskäl - vårt sista hem riggades till den lokala polisstationen och fick paniklarm på grund av hot jag fick i mitt liv.

roliga man förenade bilder

'Jag tvingades sälja den för 950 000 pund i början av 2018 för att betala av en lagräkning över 500 000 pund', avslöjade hon.

Medan hon inte bad om ursäkt för omständigheterna fram till 2017 års rättsfall. Hopkins beklagade verkligen att hon inte hade agerat tidigare för att lösa fallet utanför domstol.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: