Glastonbury headliner Dolly Parton ser 'som ett helvete' utan smink och är inte en 'naturlig skönhet'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dolly Parton uppträder

Dolly kommer att ge allt på Glasto i år (med ett fullt ansikte på) (Bild: Rex)



Dolly Parton säger att hon ser ut som ett helvete utan smink - trots att hon är en av de mest glamorösa kvinnorna i världen.



9 till 5 pop -ikonen - som kommer att rubriken Glastonbury i helgen - är känd för sitt stora hår och sin användning av kosmetika, och hon erkänner att hon inte är en 'naturlig skönhet'.



vilken kanal boxas på

Hon sa till Radio Times: 'Om någon säger, & apos; Hur ser du ut utan den sminken ?, säger jag, & apos; jag ser ut som ett helvete! & Apos;

'Men det är okej, vem gör inte det? Jag är inte en naturlig skönhet, det är en av anledningarna till att jag överdriver.

'Jag mår bättre när jag sminkar mig lite - jag tycker inte om att titta i spegeln och tänka, & vem fan är den där gamla fula kvinnan? & Apos; '



Och även om hon kanske skulle behöva sminka sig för att få henne att känna sig mer bekväm, betyder det inte att hon känner sig som två olika människor - och hon kommer definitivt att bli uppmärksammad på festivalen i helgen.

Hon förklarade: 'Jag är alltid Dolly, för mitt hjärta är alltid detsamma, mitt huvud är alltid detsamma. Och mitt utseende kom från ett mycket allvarligt ställe.



'Jag skulle inte drömma om att gå ut som några av artisterna gör, komma till en träff och hälsa med hårrullar och Clearasil i ansiktet.'

Även när Dolly, 68, är hemma med sin man på 48 år, Carl Dean, sminkar hon sig fortfarande och använder några heta rullar i håret.

7-97 betydelse

Hon sa: 'Jag vill inte se ut som en slask med honom. Jag är inte två olika personer, men jag är ansvarig för personligheten hos den person som du känner som Dolly Parton.

'Jag vet hur folk förväntar mig att se ut. Men jag kan också gå hem, ta bort allt detta skräp och fortfarande vara samma person.

Dolly Parton Dolly Parton Visa galleri

Se Även: