Få en Samsung Galaxy S10 telefonabonnemang och en gratis Galaxy -klocka - men affären slutar snart

Samsung Galaxy

Ditt Horoskop För Imorgon

Ta en ny Samsung Galaxy -telefon och få en gratis klocka(Bild: REUTERS)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du planerar att uppgradera och överväger Samsung Galaxy S10 kan du få en gratis Samsung -klocka, värd 160 £, med din nya telefon ... Men bara under de närmaste 24 timmarna.



är max bowden gay

Mobile.co.uk erbjuder det fantastiska värdet att hantera utvalda Samsung Galaxy S10 -kontrakt fram till 16:30 onsdagen den 29 januari.

Det billigaste kontraktet som finns tillgängligt från mobilhandlaren, en del av Dixons Carphone Group, är för £ 24 per månad med £ 175 i förväg som inkluderar 5 GB data på Vodafone -nätverket. Den totala kostnaden för 24-månadersavtalet är £ 751.

För att få gratis Galaxy Watch Active måste kunder som har köpt sin nya telefon besöka denna Samsung -webbplats och fyll i onlineformuläret tillsammans med köpbevis.



Galaxy Watch Active har en integrerad pulsmätare, aktivitetsmätare, inbyggd GPS och är helt integrerad med Samsung Health-appen, vilket innebär att användarna kan få en 360-graders bild av sin träning dagligen vid tryck på skärmen medan sömlöst hålla kontakten med sin mobiltelefon.

Samsung Galaxy Watch (Bild: Shivali Best)



Vilka planer ingår i affären?

Som den senaste telefonen från Galaxy -telefonprogrammet erbjuder Samsung Galaxy S10 -serien några av de bästa tillgängliga funktionerna - och det är lätt en av de mest populära smartphonesna under 2019.

Det finns tre lite olika versioner - S10e, S10 och S10 Plus - för telefonanvändare att välja mellan. S10e är den billigaste i gänget och har samma trippelobjektivkamera av högsta kvalitet som de andra två, men har inte fingeravtryckssensorn på skärmen och är inte lika rakhyveltunn. Medan S10+ också har en större skärm för alla som älskar större telefoner att strömma filmer och tv -program från.

svart spegel premiärminister

Tidigare denna månad retade Samsung fans med detaljer för sitt årliga Unpacked -evenemang, där det visar upp nya telefoner som kommer att släppas på marknaden senare under året.

Många branschinsider har redan börjat spekulera i att evenemanget skulle kunna tillkännage en ny Galaxy S11 -smartphone för 2020.

Händelsen kommer att äga rum i San Francisco kl. 19:00 GMT tisdagen den 11 februari.

Se Även: