Gerard Butler träffades för att spela James Bond för 20 år sedan men är 'för gammal' nu

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gerard Butler har länge varit kopplad till rollen som James Bond som en av några brittiska skådespelare i Hollywood - men förvänta dig inte att han ska registrera sig för att spela spionen snart.



jamie och louise redknapp

Den 49-årige skotten, som har spelat massor av roller i actionfilmer och romer i Hollywood, sa att han tycker att han är för gammal för att spela 007 nu.



När han talade om Capital FM Breakfast show berättade Gerard för presentatören Roman Kemp att han hade ett möte med Bond -chefer för 20 år sedan, men skulle inte vilja gå upp för att gå med i franchisen nu om han erbjöds chansen.



Han svarade på frågan från Roman: ”Nej, jag hade ett möte för det som för 20 år sedan. Nu tror jag att jag är på en fin mogen ålder där de inte kommer att komma tillbaka min väg vilket är bra. '

Gerard Butler räknar med att han är för gammal & apos; att spela James Bond nu (Bild: Twitter)

Daniel Craig som James Bond i Bond 25

Daniel Craig som James Bond i Bond 25 (Bild: @007/Twitter)



Gerard sa att han inte trodde att han skulle vara lämplig att ersätta Daniel Craig när han lämnar sin roll trots att han heter sitt namn som actionstjärna.

På tal om hans kommande film Angel Has Fallen: 'Lyssna, här är saken, du vet vad jag älskar? Jag älskar Bond, jag växte upp på Bond men det häftiga med detta är att vi skapade vår egen franchise.



monica och chandler bröllop

'Vi skapade vår egen Bond, och det är roligare än att behöva spela Bond och jämföras med de andra som & apos; han är inte lika bra som honom & quot ;, & apos; bättre än honom & quot ;, nej, ingen slår någonsin Roger Moore & apos ;, & apos; oh Sean Connery ... & apos ;, jag kommer aldrig behöva gå igenom det. '

Skådespelaren sa att han hade ett möte om rollen för 20 år sedan (Bild: Twitter)

Gerard spelar tillsammans med Morgan Freeman i den senaste filmen från trilogin Angel has Fallen

Läs mer

x factor rugbyspelare
Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Gerards senaste flick Angel Has Fallen är den tredje i trilogin efter Olympus Has Fallen från 2013 och London Has Fallen 2016.

Under inspelningen av actionthrillern tillsammans med Morgan Freeman avslöjade Gerard, som spelar USA: s Secret Service -agent Mike Banning, att han skadade sig själv på uppsättningen.

Han tillade att att arbeta i actionfilmer innebär att nackdelen med jobbet är: ”Jag har slitit knän, anklar, nedre rygg, revben och jag har nästan drunknat på en film.

'I' Chasing Mavericks 'hamnade jag på sjukhus. Jag har varit med i bilolyckor, faktiskt, Pierce Brosnan - James Bond själv - körde mig rakt in i en vägg. Det var för tio år sedan.'

hsbc ppi kontrollformulär

Ratta in Capital frukost med Roman Kemp, vardagar från 06:00 till 10:00 över hela Storbritannien

Se Även: