Gag kändis hade affär nummer två månader efter trekant med gift par

Försök

Ditt Horoskop För Imorgon

MODELL UTSLÄPT Blivande föräldrar(Bild: Rex)



Kändisen i centrum för 'gag -skandalen' hade ytterligare en fling månader efter sin trekant med ett gift par, har det hävdats.



I ännu en twist till den slariga sagan har det framkommit att den namnlösa kändisen blev intim med en annan älskare fem månader efter deras affär med en gift man.



Igår avslöjade vi den namnlösa kändisen, som inte kan nämnas i Storbritannien, njöt av att vrida sig runt i en plaskdamm full av olivolja med sin älskare.

Idag framkom påståenden om den namnlösa stjärnans andra affär - som kommer ut när föreläggandet som skyddar hans identitet fortfarande kvarstår.

Olivoljeflaska

Kändisen bad sin kompis att inrätta en 'treväg' med olivolja och en plaskdamm (Bild: Getty)



Ett kontroversiellt och drakoniskt integritetsföreläggande förhindrar att kändisparet namnges i Storbritannien, trots att deras identitet sprutas över hela amerikanska medier.

Mannen i centrum för skandalen, som försökte sälja sin historia men blev munkavle, sa: 'När du ser dem i media ger de denna illusionen om ett perfekt familjeliv.



david barton emma barton

Det jag ser och läser om dem är äckligt. Det är en bluff och stör mig mycket. Om jag kunde skulle jag säga till stjärnan att komma ihåg deras rötter och var de kom ifrån - och hålla fingrarna borta från kakburkan.

Han har uttalat sig och vädjat till det rika paret att bryta sin tystnad när han säger att han har hotats och mobbats av advokater för att hålla tyst.

Han hoppas att domstolarna i Storbritannien kommer att upphäva föreläggandet - så att hans yttrandefrihet kan upprätthållas.

Han sa till solen: Hur är det med våra mänskliga rättigheter och yttrandefrihet?

Det handlar inte bara om den här historien längre - det är en större fråga; och människor som dem borde inte kunna använda domstolarna för att stoppa det här bara för att de har krukor med pengar.

Han hävdar att han känner sig mobbad och trakasserad av stjärnan och påstår att han har hotats med JAIL om han säger ifrån.

Det kommer efter att det nyligen avslöjades att en kändis, som har en ung familj med sin make, hade varit inblandad i en trekant med ett annat par - som sedan har försökt sälja sin historia.

High Court där ärendet behandlades

En högsta domstol hade avslagit ansökan om sekretessföreläggande från stjärnan eftersom det hävdades att hans utomäktenskapliga verksamhet tycktes motsäga hans offentliga bild av att vara i ett begått äktenskap.

Stjärnan gick sedan till hovrätten där ansökan bifölls med att en historia kan vara 'förödande'.

Stjärnan heter bara PJS och har fått ett lagligt förbud för att stoppa en tabloidtidning som rapporterar om sitt öppna förhållande till sin partner, kallad YMA.

Hovrätten sa att parets barns integritet var en relevant faktor i domen.

Det markerar det första integritetsföreläggandet för att nå hovrätten på fem år.

Men mannen tillade The Sun att paret inte 'förnekade' någonting och tillade: De säger att de var i ett öppet förhållande, varför försöka hålla det hemligt nu? Vad finns det att dölja?

Imogen och Ryan Giggs & apos; affären avslöjades i parlamentet

John Hemming, som avslöjade fotbollsspelaren Ryan Giggs & apos; affär 2011, har också krävt att mysteriet kändisparet ska namnges.

vanligaste covid-symtomen

Den tidigare liberaldemokraterna har hävdat integritetsföreläggandet som förhindrar att kändisparet heter i brittiska medier.

Hemming, som var ledamot av parlamentet fram till förra året, har sagt att att hålla sekretessföreläggandet har fått domare och domstolar att framstå ur kontakt med den moderna världen.

Kung Canute visade att han inte kunde hålla tillbaka vågorna, och han gjorde en poäng som våra domare skulle vara kloka att lära av, sa han till Daily Mail.

Tidigare liberaldemokraten John Hemming tillade att beslutet oroade honom.

MP John Hemming

John Hemming har krossat föreläggandet (Bild: PA)

'Vi har nu en situation där statens makt används för att göra sexuella relationer till en statlig hemlighet', sade Hemming i kölvattnet av The Sun på söndagen.

'Det finns ett argument baserat på psykisk skada om att användningen av intima bilder på vissa sätt bör begränsas, men att det bara finns ett sexuellt förhållande tycker mig inte vara något som motiverar användningen av statsmakt för att kontrollera dess vidare rapportering.

meghan markle ex make

Han tillade: ”Det här fallet ger inte nödvändigtvis något verkligt allmänt intresse av frågan. Jag oroar mig dock för begränsningarna av yttrandefriheten.

Och han fortsatte: 'Det kommer att bli intressant att se vad svaret i parlamentet är och om några nuvarande parlamentsledamöter utmanar överanvändningen av statliga sekretessregler.'

2011 avslöjade Hemming Ryan Gigg's otrohet med Imogen Thomas i Underhuset.

Skyddad av parlamentariska privilegier sa Hemming: 'Herr talman, med cirka 75 000 personer som har namngett Ryan Giggs är det uppenbarligen omöjligt att fängsla dem alla.'

Han berättade senare för BBC: 'I grund och botten när han ... visade att han skulle gå efter relativt normala människor och försöka åtala dem, för att han skvallrade om honom i triviala frågor, tror jag att han måste hållas ansvarig för det där.

Se Även: