Frozen fans mörka teori om Kristoff och Svens vänskap 'förstör filmen' för människor

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kristoff och Sven i filmen

Kristoff och Sven verkar ha den perfekta vänskapen, eller hur?(Bild: Handout)



Frozen släpptes 2013 och blev en storfilm som en familjevänlig film med ett soundtrack som din hjärna fortfarande spelar på repetition när den får chansen.



När snödrottningen Elsa flyr från Arendelle efter att hon av misstag störtat kungariket till inre vintern ger sig syster Anna ut på ett uppdrag för att försöka hitta henne och bryta den iskalla trollformeln.



ea sports fifa 16 betyg

Anna tar hjälp av bergsklättraren Kristoff och hans ren sidekick Sven, som tycks ha den perfekta vänskapen som började när de var spädbarn och kalvar och utvecklade ett obrytbart band.

Men en Frozen -fan har en teori om att början på deras förhållande inte var alla regnbågar och fjärilar som det kan tyckas - och det kan förändra ditt sätt att se filmen för alltid.

Kristoff i filmen Frozen

Fläkten säger att Kristoff har på sig en renrock (Bild: Disney)



I ett inlägg på Reddit sa de: 'Jag är förmodligen långsam men har precis märkt att i Frozen är Kristoffs kappa gjord av päls. Och om du tittar närmare på bilderna verkar pälsdelen vara renar. Jag tror inte att det kan vara varg eftersom pälsen är för stor.

”Det gör det dock lite besvärligt att Kristoffs bästa vän är en ren och att han faktiskt bär sin hud. Men i sammanhanget av historien passar allt ihop.



”Isskördarna måste ha dödat Svens mamma och lämnat en baby Sven åt Kristoff att ta hand om och gett honom pälsen att bära.

'Detta förklarar varför Sven också är så nära Kristoff och varför Kristoff fortfarande bär samma päls. Doften påminner Sven om hans mamma.

Japp, teorin är att Kristoff bär huden på Svens mördade mamma.

Kanske är detta till och med anspelat på i låten Kristoff sjunger till Sven med titeln & apos; Ren är bättre än människor & apos; som Sven förblir så lojal mot honom omedveten om den verkliga fasan.

peter smith jorja smith

Det lämnade andra fans i misstro, som en skrev: 'Kristoff in Frozen bär faktiskt Sven mammas päls ??? Herregud.'

Och andra valde förnekelse, som en annan sa: 'Jag kan inte tro denna teori. Jag menar, det är uppenbarligen ett renhölje men inte Svens mamma. Det är för mörkt. Även för Disney! '

Det är som Bambi igen.

Vad tycker du om teorin? Låt oss veta i kommentarerna.

Se Även: