Four In A Bed-tävlande sprang till sjukhuset efter livshotande misstag under inspelningen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Att filma på Four In A Bed slutade nästan i en tragedi efter att en tävlande gjort ett livshotande misstag som såg deras medstjärna rusade till sjukhus.



Medan inspelningen av Channel 4 -programmet har satts på paus på grund av pandemin, sänds ikoniska avsnitt på kanalen - som inkluderade en otroligt dramatisk med pubägaren Connor Richardson 2017.



Connor, från The Red Lion Coaching Inn i Lincolnshire, lämnades livrädd efter en allvarlig allergitillsyn av en rivaliserande B&B -ägare.



En tävlande i fyra sängar fördes till sjukhus (Bild: Kanal 4)

Han hade dykt upp på programmet med mamma Trish och är allergisk mot nötter, men blev av misstag serverad gröt med müsli innehållande hasselnötter.

Paret hade bott på The Schiehallion i Skottland när de satte sig till frukost.



Connor hade bett om att hans gröt skulle vara 'vanlig med vatten', men slutade med att ropa 'herregud ... herregud!' efter att ha tagit en munsbit.

dawn franska lenny henry otrohet

Hans mamma Trish var lika orolig efter att ha sagt att hon hade glömt att ta med sin EpiPen.



Connor, som är allergisk mot nötter, hade bett om att hans gröt skulle serveras vanlig (Bild: Facebook)

Connor var livrädd för att hitta nötter i sin gröt (Bild: Kanal 4)

'Det är faktiskt väldigt allvarligt de här killarna', sa hon till dem. 'Connor har en nötallergi. Kan någon ta honom till läkarna?

Schiehallions chef Julie var förskräckt och bad Trish om ursäkt och sa att ett 'misstag begicks i köket'.

Som ett resultat missade Connor att markera B & B när han fick medicinsk behandling som Trish, som dog 2018 efter en sjukdom, gav B&B en 4/10 till frukost.

Connor var tvungen att få läkarvård under tävlingen (Bild: Kanal 4)

Hon sa till tittarna: 'När du har allergier kan det vara livshotande,' medan en annan tävlande, som också ger en fattig 4, sa: 'Felet var för betydande.'

Connor återvände till inspelningen för den sista dagen och tog upp frågan om grötmissöden - och han sa att han skulle ha gett dem en 0 till frukost.

Trots det gav Connor och Trish fortfarande B & B full betalning.

Samtidigt sa Julie att hon inte skulle ha debiterat en gäst för rummet om de hade haft samma upplevelse.

Det har funnits ett antal fyra kontroverser genom åren, inklusive en tävlande anklagad för sexism efter att ha märkt värdar för att ha på sig tighta jeans, ett rasande påstående om hygien som strider mot mänskliga rättigheter och en gäst betalar bara 6,20 pund för ett rum.

1010 nummer numerologi

*Four In A Bed sänds på Channel 4 och More4

Se Även: